Zawieszenie SuperSport 80/80 na moim golfie mk2.......
Moderator: G0 Karcio
Zawieszenie SuperSport 80/80 na moim golfie mk2.......
2 dni temu przeł pół dnia zakładałem glebe
Nawet sprawnie mi to poszło oprócz przodu , który musiałem zakładać 2 razy bo osłonki źle zamocowałem i spadały
Zawias to SuperSport 80/80 Zaqpiony u Koperka ( Kocyk Market ) Naprawde szczerze polecam innym, jestem naprawde w szoq jak na nim się jeździ Do zestawu dokupiłem oryginalne odboje SuperSport.
Jest bardzo sztywny , na zakrętach auto prawie wogóle się nie ugina i naprawde ładnie nierówności wybiera
Rozmiar opon to 195 x 45 x 15 jakby co Oponki z profilem 50 już by chyba nie weszły Te już obcierają na tyle i przodzie, będe musiał ranty podklepać
Oto efekty pracy
Pod tym linkiem także kilka fotek znajdziecie
http://www.vwgolf.pl/golf2/arek/gleba/p ... to_12.html
Nawet sprawnie mi to poszło oprócz przodu , który musiałem zakładać 2 razy bo osłonki źle zamocowałem i spadały
Zawias to SuperSport 80/80 Zaqpiony u Koperka ( Kocyk Market ) Naprawde szczerze polecam innym, jestem naprawde w szoq jak na nim się jeździ Do zestawu dokupiłem oryginalne odboje SuperSport.
Jest bardzo sztywny , na zakrętach auto prawie wogóle się nie ugina i naprawde ładnie nierówności wybiera
Rozmiar opon to 195 x 45 x 15 jakby co Oponki z profilem 50 już by chyba nie weszły Te już obcierają na tyle i przodzie, będe musiał ranty podklepać
Oto efekty pracy
Pod tym linkiem także kilka fotek znajdziecie
http://www.vwgolf.pl/golf2/arek/gleba/p ... to_12.html
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Ostatnio zmieniony pn kwie 11, 2005 12:41 przez arek, łącznie zmieniany 4 razy.
Golf Mk2 TDI 110KM Max Voll :)
- micab
- Forum Master
- Kontakt:
qrcze....naprawde super lezy na ziemi.....bardzo mi sie podoba......gleba to podstawa.....tez jestem zwolennikiem zawiasow sportowych, w golfie jeszcze nie mam....ale bede mial napewno minimum 80/60...a najlepiej gwint za to w escorcie mam tez 80/80 ....
vw, bmw, ford, mercedes, peugeot, nissan, fiat,
-
- Mały gagatek
Re: Zawieszenie SuperSport 80/80 na moim golfie mk2.......
No no respect Furka zajebiście usiadła trzeba przyznać Tylko kurde da rade na tym jeździć ?? 60 już jest bardzo nisko zwłaszcza w III z dokładą gti ale 80 to już dużo