jaką macie prędkość przy 2 tyś na 5-tce w 1Z???
Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, G0 Karcio, Haki, Qto, marcin7x5, VIP
-
- Nowicjusz
- Przewodnik
- Ma gadane
- Kontakt:
witam nie chce zakładac nowego tematu: mozecie powiedziec mi jaka powinienem miec skrzynie zeby mię podobne przełozenia jak wy czyli przy 2000 obr, 100 , mam TD. i przy 100k/h mam 3000 obr:/,, (w TD 100 powinno byc chyba przy 2400), Tylko nie wiem jaka to skrzynia z jakim sybolem .
NIE SZATA ZDOBI CZŁOWIEKA LECZ LOGO NA MASCE VW I WSZYSTKO JASNE !!!!
Sprzedam przednie wzmocnienie golf 4 bez klimy,
kolego aż takim grubasem to nie jestem jeśli chodzi o symbole !!! ale myślę że u nas to jest zasługa tego I na końcu TDI a jeśli chodzi o twoje parametry jak nie spełniają twoich oczekiwań sam nie wiem może sprzęgło się ślizga, oszukuje licznik albo co ??
poszukaj jakiegoś magika na forum powodzenia![okej :okej:](./images/smilies/okej.gif)
poszukaj jakiegoś magika na forum powodzenia
![okej :okej:](./images/smilies/okej.gif)
- Przewodnik
- Ma gadane
- Kontakt:
nie potrzebuje magika wiem ze mam skrzynie od benzyniaka i chce wiedziec tylko oznaczenie skrzyni TD. A dorobienie Tego "I" na końcu to żaden problem mozna poczytać na forum i mozna ze zwykłego TD troche więcej i wedy TDi zostaje papa daleko.. (ale to inna bajka) ![hmm :hmm:](./images/smilies/hmm.gif)
![hmm :hmm:](./images/smilies/hmm.gif)
NIE SZATA ZDOBI CZŁOWIEKA LECZ LOGO NA MASCE VW I WSZYSTKO JASNE !!!!
Kolego piszesz ze dorobienie I do TD to zaden problem, zgadzam sie jeśli mamy na mysli samą moc która mozna jakoś tam podkręcić i znaczek na klapie, ale TDI to nie tylko różnica w mocy w porównaniu z TD, te silniki mają zupełnie inne budowy i charakterystyki( wtrysk bezpośredni vs komora wirowa) . pzdr.