jaką macie prędkość przy 2 tyś na 5-tce w 1Z???
Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, G0 Karcio, Haki, Qto, marcin7x5, VIP
-
- Nowicjusz
- Przewodnik
- Ma gadane
- Kontakt:
witam nie chce zakładac nowego tematu: mozecie powiedziec mi jaka powinienem miec skrzynie zeby mię podobne przełozenia jak wy czyli przy 2000 obr, 100 , mam TD. i przy 100k/h mam 3000 obr:/,, (w TD 100 powinno byc chyba przy 2400), Tylko nie wiem jaka to skrzynia z jakim sybolem .
NIE SZATA ZDOBI CZŁOWIEKA LECZ LOGO NA MASCE VW I WSZYSTKO JASNE !!!!
Sprzedam przednie wzmocnienie golf 4 bez klimy,
kolego aż takim grubasem to nie jestem jeśli chodzi o symbole !!! ale myślę że u nas to jest zasługa tego I na końcu TDI a jeśli chodzi o twoje parametry jak nie spełniają twoich oczekiwań sam nie wiem może sprzęgło się ślizga, oszukuje licznik albo co ??
poszukaj jakiegoś magika na forum powodzenia
poszukaj jakiegoś magika na forum powodzenia
- Przewodnik
- Ma gadane
- Kontakt:
nie potrzebuje magika wiem ze mam skrzynie od benzyniaka i chce wiedziec tylko oznaczenie skrzyni TD. A dorobienie Tego "I" na końcu to żaden problem mozna poczytać na forum i mozna ze zwykłego TD troche więcej i wedy TDi zostaje papa daleko.. (ale to inna bajka)
NIE SZATA ZDOBI CZŁOWIEKA LECZ LOGO NA MASCE VW I WSZYSTKO JASNE !!!!
Kolego piszesz ze dorobienie I do TD to zaden problem, zgadzam sie jeśli mamy na mysli samą moc która mozna jakoś tam podkręcić i znaczek na klapie, ale TDI to nie tylko różnica w mocy w porównaniu z TD, te silniki mają zupełnie inne budowy i charakterystyki( wtrysk bezpośredni vs komora wirowa) . pzdr.