tak wygląda pęknieta Getriebe w VR6
Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, bugalon, kkkacper, toffic, VIP
- Borys
- V.I.P.
- Auto: VR6T
- Kontakt:
tak wygląda pęknieta Getriebe w VR6
troche tuningu i oto efekty, nadmiar mocy robi swoje
www.vrservice.pl
- Borys
- V.I.P.
- Kontakt:
standardowo od >1400 zł, ale mozna kupić taniej, wystarczy poszukac, na allegro lepiej nie szukac, tam ceny zaporowe , tu zacytuje pana jednego "bo to szczególna skrzynia, wyprodukował ją KAMAN i ona mawiekszą predkosc maxymalną i dlatego taniej niz 2000 zł nie oddam"Sałyk pisze:a ile za nowa ?
www.vrservice.pl
Borys pisze:standardowo od >1400 zł, ale mozna kupić taniej, wystarczy poszukac, na allegro lepiej nie szukac, tam ceny zaporowe , tu zacytuje pana jednego "bo to szczególna skrzynia, wyprodukował ją KAMAN i ona mawiekszą predkosc maxymalną i dlatego taniej niz 2000 zł nie oddam"Sałyk pisze:a ile za nowa ?
buehehee dobry kolo
- Vr6 Digi-Tec
- Nowicjusz
- Kontakt:
Re: tak wygląda pęknieta Getriebe w VR6
Raczej typowa usterka w VR6, satelita rozwalila obudoweBorys pisze:
W każdym VR6 to się może stac ,nawet seryjnym :green_fuck:
- Borys
- V.I.P.
- Kontakt:
a czemu ty tak do mnie brzydko pokazujeszVr6 Digi-Tec pisze:Raczej typowa usterka w VR6, satelita rozwalila obudoweBorys pisze:
zrobiłem ci co?? ze musisz palcami machac
www.vrservice.pl
...w każdym, ale czemu akurat w moimVr6 Digi-Tec pisze:Raczej typowa usterka w VR6, satelita rozwalila obudowe
[img]http://images38.fotosik.pl/50/69e61b6ae5a4bbde.jpg[/img]
Nie tylko to dotyczy vr6 w miejszych silnikach tez takie zeczy sie dzieja.Ja mam mk2 , 90km i 2 skrzynie mi sie tak rozsypaly.Vr6 Digi-Tec pisze:Raczej typowa usterka w VR6, satelita rozwalila obudoweBorys pisze:
kondolencje dla kolegi , jedyne pocieszenie ze ja juz przez to przechodziłemVR pisze:...w każdym, ale czemu akurat w moimVr6 Digi-Tec pisze:Raczej typowa usterka w VR6, satelita rozwalila obudowe
a ten kolega od super skrzyni szaleje dalej "...robi z vra 194KM..." http://www.allegro.pl/show_item.php?item=47897300Borys pisze:standardowo od >1400 zł, ale mozna kupić taniej, wystarczy poszukac, na allegro lepiej nie szukac, tam ceny zaporowe , tu zacytuje pana jednego "bo to szczególna skrzynia, wyprodukował ją KAMAN i ona mawiekszą predkosc maxymalną i dlatego taniej niz 2000 zł nie oddam"Sałyk pisze:a ile za nowa ?
[img]http://images38.fotosik.pl/50/69e61b6ae5a4bbde.jpg[/img]
zalicytowałem ta skrzynie, dałem cale 10zł, moze mi tez cos da (mam na mysli KM)VR pisze:a ten kolega od super skrzyni szaleje dalej "...robi z vra 194KM..." http://www.allegro.pl/show_item.php?item=47897300Borys pisze:standardowo od >1400 zł, ale mozna kupić taniej, wystarczy poszukac, na allegro lepiej nie szukac, tam ceny zaporowe , tu zacytuje pana jednego "bo to szczególna skrzynia, wyprodukował ją KAMAN i ona mawiekszą predkosc maxymalną i dlatego taniej niz 2000 zł nie oddam"Sałyk pisze:a ile za nowa ?
widze ze zainteresowanie aukcja jest ogromne
- Borys
- V.I.P.
- Kontakt:
ja tez przez to przechodziłem,gtx pisze:Nie tylko to dotyczy vr6 w miejszych silnikach tez takie zeczy sie dzieja.Ja mam mk2 , 90km i 2 skrzynie mi sie tak rozsypaly.Vr6 Digi-Tec pisze:Raczej typowa usterka w VR6, satelita rozwalila obudoweBorys pisze:
www.vrservice.pl