co zrobić z KR-em
Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, bugalon, kkkacper, toffic, VIP
- barteKKK03
- V.I.P.
To_mas pisze:a po co ?? mało masz jeszcze ?? gdzie to wykorzystasz
zielakVW:
http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?t=76813&start=0
http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?t=57589&start=0
http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?t=20346&start=0
http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?t=930&start=0
Było o tym już trochę
- evolution
- Mistrz KieroVWnicy
- Kontakt:
nie wazne jak szybko jedziesz tylko jak szybko jedziesz z maxymalna predkoscia czyli mozesz do 200 potrzebowac minuty albo 10 sekund:) i po to jest moc, a drogi to nie problem, mozna jezdzic po kostce w deszczu 200 jak sie wie co robiTo_mas pisze:no sorry ale na naszych polskich boskich drogach to jechać 200 to strach w oczach :PP i dlatego pytam )barteKKK03 pisze:To_mas napisał/a:
a po co ?? mało masz jeszcze ?? gdzie to wykorzystasz
Urodzinowa Promocja!!!
EVOLUTION MOTOR SPORT
Jakimów Jacek Wrocław tel. 608738768 Tuning Mechaniczny itd.
EVOLUTION MOTOR SPORT
Jakimów Jacek Wrocław tel. 608738768 Tuning Mechaniczny itd.
) modyfikacja puszki filtra powietrza - odcinamy lewa dolna strone - czyli duza dziura dla lepszego zasysania powietrza (sprawdzone)
2)wzbogacenie dawki paliwa - "power moduł" - silniejszy zakres 5500-7000rpm
no dobra powiedzmy że to już mam zrobione a co z dolotem i wydechem. Mam załozone tzw. barany i co dalej, znajomy powiedział mi że musze zrobić wydech o średnicy 63mm i co wy na to.
A i jeszcze jedno porównywałem mój klektor ssący z innym też w KR-ce i mój ma podobno większą średnice dolotu czy to znaczy że było kilka rodzajów czy może jest z innego silnika.
no dobra powiedzmy że to już mam zrobione a co z dolotem i wydechem. Mam załozone tzw. barany i co dalej, znajomy powiedział mi że musze zrobić wydech o średnicy 63mm i co wy na to.
A i jeszcze jedno porównywałem mój klektor ssący z innym też w KR-ce i mój ma podobno większą średnice dolotu czy to znaczy że było kilka rodzajów czy może jest z innego silnika.
Jeśli będzie tobie kiedyś mało kunióf i będziesz chciał pójść 'w obroty' - mam nowy, fajny wałek ssący do Twojego silnika..zielakVW pisze:) modyfikacja puszki filtra powietrza - odcinamy lewa dolna strone - czyli duza dziura dla lepszego zasysania powietrza (sprawdzone)
-
- Nowicjusz
- Kontakt:
słuchaj nie baw się w coś co jest zbędne chcesz mieć wielkie ranczo z stadem arabów to załatw digifant 2 z gti 8v to znaczy: wtryski z tulejkami z brązu znajdujace sie w glowicy do których wkłada się wtryski komputer przepływomierz powietrza czujnik spalania stukowego silniczek krokowy i jak to zgromadzisz co nie powinno być bardzo trudne to przydała by się jeszcze dobra mapa i masz ok 160 arabów zadowolony???!! a koszty tego to po prostu za ile to znajdziesz a mapa jakieś 200zl tuning kosztuje
Pokaz mi wykres gdzie po zamontowani digi 2 z gti 8v bedzie w kr-ce 160km.Na wtrysku z g widzialem (bylo prawie 160km)ale ze zwyklego 8v jeszce nie.danielo pisze:słuchaj nie baw się w coś co jest zbędne chcesz mieć wielkie ranczo z stadem arabów to załatw digifant 2 z gti 8v to znaczy: wtryski z tulejkami z brązu znajdujace sie w glowicy do których wkłada się wtryski komputer przepływomierz powietrza czujnik spalania stukowego silniczek krokowy i jak to zgromadzisz co nie powinno być bardzo trudne to przydała by się jeszcze dobra mapa i masz ok 160 arabów zadowolony???!! a koszty tego to po prostu za ile to znajdziesz a mapa jakieś 200zl tuning kosztuje
- Borys
- V.I.P.
- Auto: VR6T
- Kontakt:
niestety map do GTI 8v digifant II jeszcze nikt nie napisał pod KR, moze napisze ktos.danielo pisze:słuchaj nie baw się w coś co jest zbędne chcesz mieć wielkie ranczo z stadem arabów to załatw digifant 2 z gti 8v to znaczy: wtryski z tulejkami z brązu znajdujace sie w glowicy do których wkłada się wtryski komputer przepływomierz powietrza czujnik spalania stukowego silniczek krokowy i jak to zgromadzisz co nie powinno być bardzo trudne to przydała by się jeszcze dobra mapa i masz ok 160 arabów zadowolony???!! a koszty tego to po prostu za ile to znajdziesz a mapa jakieś 200zl tuning kosztuje
nie takie to łatwe
Jak napiasł GTX, Digi I jest opanowane dośc dobrze i sa osoby które daja rade to wystroić w róznych konfoguracjach.
www.vrservice.pl