Moze ktos juz cos takiego robil i by doradzil

pozdrawiam
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
a po copaww18 pisze:Wymyslilem sobie ciekawa rzecz, probowal ktos moze wyrzezbic cos takiego, ze. Mamy oryginalna kratke w zderzak w MK3 i chcemy wlozyc w nia halogen. Przejdzie takie cos ? a moze pasuje od jakiegos innego autka ? Widzialem ze np. VW Caddy maja taki patent...
Moze ktos juz cos takiego robil i by doradzil
pozdrawiam
pierwsze słysze..... u mnie obie kratki są fabrycznie "pełne".... do chłodzenia tarcz są takie plastikowe "lapacze" przykręcone do zaciskówPrzemo440 pisze:tylko jest mały problem, tymi kratkami leci powietrze do chłodzenia tarcz przysłonięcie tego otworu bedzie powodowało gorsze odprowadzanie ciepła podczas hamowania
pushkin77 pisze:pierwsze słysze..... u mnie obie kratki są fabrycznie "pełne".... do chłodzenia tarcz są takie plastikowe "lapacze" przykręcone do zaciskówPrzemo440 pisze:tylko jest mały problem, tymi kratkami leci powietrze do chłodzenia tarcz przysłonięcie tego otworu bedzie powodowało gorsze odprowadzanie ciepła podczas hamowania
Mam i świecą jak lampki na choincedamcio151 pisze:przecież oryginalnie w zderzaku jest montowany
To mi się podoba, ale czy nie jest to jakaś chińskka badziew, świecąca na czerwono-niebiesko, zostawiając stożkową plamę światła 4 metry przed autem, przydatną tylko pod disco w remiziedamcio151 pisze:skoda ma coś takiego
http://allegro.pl/item183...elicja_m98.html
Grzesiekk1982 pisze:Mam i świecą jak lampki na choincedamcio151 pisze:przecież oryginalnie w zderzaku jest montowanyPraktycznie nigdy ich nie używam. Są, bo są...
dla mnei kicha, wyglądają jak od Fiaciora, czy Poldolota... Looknijcie na ten link, który zamieścił damcio151, gdyby to kupić, odpowiednio wyciąć osadzenie soczewki z tej kratki, wsztukować w kratkę Golfa i będzie gitpszczyna pisze:Efekt wizualny jest taki
u mnie jest IC, więc lewamusi mieć przewiew, nie jest pełna. Żeby ładować halogenki, cza IC przenieść w środek zderzaka (z korzyścią dla temp powietrza doład.). Drugiej nie mampushkin77 pisze:u mnie obie kratki są fabrycznie "pełne"
jednak są to światła przeciwmgielne o monochromatycznym świetle, które mogą wqr***ć innych i nie wolno na nich jeździć jak nei ma mgły. Fakt, że nie oślepiają tak, jak oplowskie, czy w BMW, w tych to szlag trafia, walą jak długie (jak jedzie taki z naprzeciwka to walę mu na raz długie, mijania i halogenki, może się domyśliPrzemo440 pisze:marginesie mimo ze wogóle nie oślepiają to dosłałem za nie 200
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 134 gości