Witam,
mam takie pytanie jak w temacie.
Mam okazję tanio kupić komplet 4sztuk używany standardowych Sachs'ów od trójki razem ze sprężynami i pytanie czy będa pasowały bez problemu do dwójki 1.6D '86?
Cena jest akrakcyjna i amorki wyglądają BDB, poza tym nie jeździły w polsce tylko w niemczech więc zakładam że są w dobrym stanie. Zawsze to markowe części a nie chińszczyzna.
Podobno były wymienione dlatego, że poprzednie auto dostało sportowe zawieszenie.
Byłbym wdzięczny za odpowiedź.
Pozdrawiam
Czy pasuja amortyzatory z MK3?
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
Czy pasuja amortyzatory z MK3?
Ostatnio zmieniony czw kwie 12, 2007 18:27 przez morghul, łącznie zmieniany 1 raz.
- barteKKK03
- V.I.P.
Oj to się dowiem, narazie wiem ze trójka to 1.9TD.barteKKK03 pisze:A którego toku jest ta trójka? Jeżeli jest z przed "94 to pasuje bez przeróbek, jeżli jest po "94 to trzeba kombinować z górnymi talerzykami/
Czy talerzyki nie będa pasowały obacne jakiem mam? Wiem że lepiej by wyszło jakby nie trzebabyło przekładać bo to troche roboty ale jak trzeba

-
- Mały gagatek
- Kontakt:
Mam rozumieć że do 94 i numeru nadwozia 1H-SW-062538 powinny pasować bez zmian a powyżej już nie?QwertKalety pisze:Same amorki powinny pasić bez problemu lecz z mocowaniem jest tak jak powiedział barteKKK03. Może to pomoże w ustaleniu czy mocowania będą pasować:
-94 ->1H-SW-062538 ; 94- 1H-SW-062539-> nr nadwozia wzięty z Hans Pries więc nie gwarantuję poprawności.
-
- Mały gagatek
- Kontakt: