Problem ze zdeżakiem czołowym
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
Problem ze zdeżakiem czołowym
Pod zdeżakiem z tworzywa sztucznego jest zdeżak główny który wykonany jest z stali. jest on przykręcony czterema śrubami które mają okrągłe łby.
Czy ktoś wie jak odkręcić owe śruby??
Czy ktoś wie jak odkręcić owe śruby??
-
- Mistrz KieroVWnicy
- Kontakt:
to belki sie nie odkręca do belki jest jedna śruba z prawej jedna z lewej !!! A tu do zdesia masz po 2 !!!!guti pisze:zeby Ci tylko silnik nie spadł na głowe, bo czasem odkrecasz tez ta belke od silnika i on leci w doł. Podstaw lewarek i mozesz krecic
Układ jest taki ze na środku jest ta od belki !!!!! a z przodu i z tyłu jest od zderzaka !!:D
To_mas pisze:to belki sie nie odkręca do belki jest jedna śruba z prawej jedna z lewej !!! A tu do zdesia masz po 2 !!!!guti pisze:zeby Ci tylko silnik nie spadł na głowe, bo czasem odkrecasz tez ta belke od silnika i on leci w doł. Podstaw lewarek i mozesz krecic
Układ jest taki ze na środku jest ta od belki !!!!! a z przodu i z tyłu jest od zderzaka !!:D
Ale podeprzec warto, po u mnie podczas zmiany zderzaka (na poprzednim ktos mi sie na jakims parkingu oparł i się belka wgniotła) ta belka obnizyła mi się o parę cm !! Potem ledwo udało się się to poskłada do kupy.
Ja radze profilaktycznie na środku belki podeprzec ją lewarkiem