Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
Jresli odstają równo z obu stron to raczej nie wina poduszek. Jedyne co mi przychodzi do głowy to to, że masz różne sprężyny. GTI były seryjnie obniżone o 20 mm bodajże. Możliwe, że poprzedni włąściciel z jakiegoś powodu wymienił jedną sprężynę na seryjną i teraz stoi krzywo. Sprężyny można wymienić samemu (ja tego akurat nie robiłem) tylko trzeba mieć ściągacz do sprężyn przy wymianie na przedzie a do tyłu podobno można bez sciągacza zrobić wymianę.tomashi pisze:w komorze silnika odstają rzeczywiście... ale z obydwu stron
to samo chciałem zaproponowaćWsadź jeszcze paluszki do dolnych miseczek sprężyn i sprawdź czy kawałek się nie ułamał. Czasem odłamuje się tylko kawałek ostatniego zwoju.
co z amorami jeszcze. Sprawne gazówki trochę podnioszą auto, a zużyte już nie. Może to ten problrm.tomashi pisze:Dodam że wcześniej jak podciągnąłem auto do góry i delikatnie opuściłem to trzymało wysokość.
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 120 gości