[ Golf mk 2 ] by wojtek_sari, Jetta front str. 30
Moderator: G0 Karcio
-
- Forum Master
- Kontakt:
dm414, front szerokie pojęcie Będzie tak:
- szeroki zderzak,
- 2xklar,
- grill z czarnym znaczkiem,
- kierunki w klarze,
- zc zasem halogeny w zderzak,
- myśle też nad BRĄ czy jak to się tam odmienia
Narazie jestem na etapie poszukiwania kierunków najlepeij bez postojówek w klarze nie dymione, bo wczoraj nic nie było na allegro ;/
[ Dodano: 16 Kwi 2007 20:59 ]
- szeroki zderzak,
- 2xklar,
- grill z czarnym znaczkiem,
- kierunki w klarze,
- zc zasem halogeny w zderzak,
- myśle też nad BRĄ czy jak to się tam odmienia
Narazie jestem na etapie poszukiwania kierunków najlepeij bez postojówek w klarze nie dymione, bo wczoraj nic nie było na allegro ;/
[ Dodano: 16 Kwi 2007 20:59 ]
Fox_00 pisze:pozaazdroszczę felg
śledz temat bo niedługo zawita tzw gleba :]Fox_00 pisze:a autko też extraa się prezentuje
Moje Sviro ;) - www.facebook.com/greenscirocco
-
- Forum Master
- Kontakt:
To_mas, oj dzieje dzieje... Golf już jest 40mm niżej z tyłu i własnie mi go gwizdneli żeby posadzić 60mm niżej z przodu, planowany odbiór o 20 3majcie kciuki żeby wszystko poszło zgodnie z planem:] Wieczorkiem postaram się dać fotki, ale puki co ide walczyć ze zderzakami
-
- Forum Master
- Kontakt:
Golfika dostałem pare minut po 20 więc wybaczgrzaneczka997 pisze:wojtek_sari, juz 21... dawaj foty
Wrażenia wizualne poprostu malinowe Stoi niziutko tak jak powinien, nic nie przyciera. Przejchałem sie z 10km i musze zdementować plotki, że gleba to zło, ale zobaczymy jutro Jedyny problem bedzie jak wstawie szeroki zderzak i dokładke bo nie przejade przez wjazd do domu, ale spoko będe parkował przed Co tu dużo mówić pozostają zderzaki i silnik
Pare fotek ale już ciemno było więc uprzedzam że dam lepsze na dniach, albo z Lędzin
A tu foka wyszykowanego zderzaka
-
- Forum Master
- Kontakt:
-
- Forum Master
- Kontakt: