Wymiana zawieszenia
Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, bugalon, kkkacper, toffic, VIP
-
- Nowicjusz
Wymiana zawieszenia
Witam!!!
Mam zamiar zmienić zawieszenie w swoim, mk3 ale kompletnie nie wiem, co mam wybrać. A chce odrobinę polepszyć prowadzenie przy jak naj mniejszym obniżeniu samochodu i oczywiście nie chce czuć każdej dziury, chociaż liczę sie z tym, że na komforcie stracę.
Wiec proszę was o pomoc i z góry dziękuje.
Mam zamiar zmienić zawieszenie w swoim, mk3 ale kompletnie nie wiem, co mam wybrać. A chce odrobinę polepszyć prowadzenie przy jak naj mniejszym obniżeniu samochodu i oczywiście nie chce czuć każdej dziury, chociaż liczę sie z tym, że na komforcie stracę.
Wiec proszę was o pomoc i z góry dziękuje.
- sas_gti
- Mistrz KieroVWnicy
- Kontakt:
jak tylko odrobinę to wyremontuj sobie całe zawieszenie na dobrych czesciach i tę odrobinę uzyskasz, zainwestuj w opony dobre a kleił sie bedzie lepiej niz na tych zawaisach nowych za tysiac zł co sie do niczego nie nadają...na takich sie czuje dziury najbardziej a markowe zawieszenie to od 1500 zł za nówke w góre i wcale nie na wypasie i bez sprezynDaniel0002 pisze:A chce odrobinę polepszyć prowadzenie przy jak naj mniejszym obniżeniu samochodu i oczywiście nie chce czuć każdej dziury
-
- Nowicjusz
A jak sie bedzie jeździć na amorkach koni sport
http://almar.bazarek.pl/opis.php/tid,73 ... 92abbc28a4
dobre amorki idealne do obniżonego zawieszenia,Daniel0002 pisze:A jak sie bedzie jeździć na amorkach koni sport
jak masz kase kup lepiej takie KONI niż gwinta za 1000zł
PROSTE SĄ DLA TWARDZIELI ZAKRĘTY DLA MYŚLĄCYCH
-
- Nowicjusz
To już taniej znalazłem na stronie sklepu z częściami. Choć nieznacznie. Sam mi radziłeś a propo zawiasu.. Bilstein i Eibach to jedne z droższych (fakt, że jakość idzie w parze z ceną). A może firma, której elementy są tańsze ale nie idzie to ostro po jakości? Koni? Mam nadzieję na fachową opinię, bo choć kaska się znajdzie, to szukam oszczędności.sas_gti pisze:najtaniej gdzie ja znam to allegro gosc MTSbilstein
![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif)
PozdraVWiam
Everyone dies. Not everyone lives.
- zaprzal
- VW Baron
- Kontakt:
regeneracja 150zl za sztuke, a cena uzywki zalezy jak trafisz... czasami ktos przyciaga szrot z niemiec i nie wie co sprzedajeGutekspc pisze:regeneracja 150 zł za sztukę? czy ich cena (używek)?
![Wink ;)](./images/smilies/icon_wink.gif)
Fotka Kefira z forum. chyba canon 300d i fabryczny obiektywGutekspc pisze:zaprzal, Ładna fotka, ta w podpisie. Jakim obiektywem zrobiona?
[b]nie odpowiadam na PW![/b] prosze o kontakt przez [url]turbodiesel.pl[/url]
To będę czekał na info. Jakbyś mógł tylko napisać ile mają przejechane w jakim są stanie.toffic pisze:Gutekspc napisał/a:
springi (np. Eibach)
Mam takie na zbyciu a właściwie będe miał po długim weekendzie
Fabryczny obiektyw.zaprzal pisze:Fotka Kefira z forum. chyba canon 300d i fabryczny obiektyw
![Very Happy :D](./images/smilies/icon_biggrin.gif)
PozdraVWiam
Everyone dies. Not everyone lives.
- sas_gti
- Mistrz KieroVWnicy
- Kontakt:
To poprosze o link! Czemu od razu nie dajesz? mówisz o b6 i wyzej czy o serii?Gutekspc pisze:To już taniej znalazłem na stronie sklepu z częściami
raczej od 150 zł za sztukę aż do nieopłacalności jesli sa uszkodzenia mechanincze...tak czy inaczej warto szukac uzywek b6zaprzal pisze:regeneracja 150zl za sztuke