igor002 pisze:jak z tymi przeglądami? przechodzi sie bez problemu??
NO wlasnie tez sie dołączam do tego pytanka bo to bardzo wazne
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
Gdzie Wy robicie te przeglady ? Ja nawet samochodem nie wjezdzam na stacjereplay pisze:No ok ale tu nie chodzi o efekt wizualizacyjny.. przeciez na przegladzie wkladaja do koncowki wydechu czujnik i monitoruja spaliny.. i chodzi czy bedzie dalej spelnialo norme spalin a nie czy mi koles wlezie pod auto i powie mi ze nie mam kata..
Gdzie Wy robicie te przeglady ? Ja nawet samochodem nie wjezdzam na stacjereplay pisze:No ok ale tu nie chodzi o efekt wizualizacyjny.. przeciez na przegladzie wkladaja do koncowki wydechu czujnik i monitoruja spaliny.. i chodzi czy bedzie dalej spelnialo norme spalin a nie czy mi koles wlezie pod auto i powie mi ze nie mam kata..
Ja "niestety" wjezdzam na stacje i chce zeby mi wlasnie zrobili dokładny przegląd. Robie to dla samego siebie i bezpieczeństwa innych. Chce wiedziec czy wszystko jest tak jak byc powinno. Nigdy nie zrobię przeglądu 'bez przeglądu" autka na stacji. Zawsze mnie wkurza jak widze autka których światła świecą w niebo albo na lewy pas i oślepiają.dino84 pisze:Gdzie Wy robicie te przeglady ? Ja nawet samochodem nie wjezdzam na stacjereplay pisze:No ok ale tu nie chodzi o efekt wizualizacyjny.. przeciez na przegladzie wkladaja do koncowki wydechu czujnik i monitoruja spaliny.. i chodzi czy bedzie dalej spelnialo norme spalin a nie czy mi koles wlezie pod auto i powie mi ze nie mam kata..
spoko że masz kolesia od diagnostyki ale ja też mam stępel ... za znajomość ale i tak wstawiam auto na podnośnik i wszystko sprawdza co jest nie tak a wtedy ja wiem na co zwrucić uwage...dino84 pisze:Gdzie Wy robicie te przeglady ? Ja nawet samochodem nie wjezdzam na stacjereplay pisze:No ok ale tu nie chodzi o efekt wizualizacyjny.. przeciez na przegladzie wkladaja do koncowki wydechu czujnik i monitoruja spaliny.. i chodzi czy bedzie dalej spelnialo norme spalin a nie czy mi koles wlezie pod auto i powie mi ze nie mam kata..
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 573 gości