BLACK [VW JETTA 2] by Savo
Moderator: G0 Karcio
- jaco_vw_jetta
- Ma gadane
- Kontakt:
możę troszke obgadam ale , taki już jestem , a wiec takie felgi wygladają ladnie po polerce ale na jakiejś kosmicznej glebie tak ze felga prawie wchodzi w nadkole, po za tym uważam ze djabel tkwi w szczególach i najpier zabral bym sie za zlikwidowanie wybrzuszenia na tylnym zderzaku które widać na tej focie
psuje wyglad, po za tym zlikwidowal bym te wstawki chromowane pod oknami bo to troszke poplątanie stylów , po za tym jak sie robi elementy na gladko to to auto powinno leżeć na ziemi i mieć fele o rozmiarach 14"x 9" i wtedy to wygląda. bo teraz to jest seryjne autko z grilem bez znaczka , może sie wlaściciel obrazi ale to jest moje zdanie i nie bede tak jak wszyscy pisal ze jest super , kozacko , bosko itd. bo mnie takie komentaże rozśmieszają
pozdrawiam . JACO
psuje wyglad, po za tym zlikwidowal bym te wstawki chromowane pod oknami bo to troszke poplątanie stylów , po za tym jak sie robi elementy na gladko to to auto powinno leżeć na ziemi i mieć fele o rozmiarach 14"x 9" i wtedy to wygląda. bo teraz to jest seryjne autko z grilem bez znaczka , może sie wlaściciel obrazi ale to jest moje zdanie i nie bede tak jak wszyscy pisal ze jest super , kozacko , bosko itd. bo mnie takie komentaże rozśmieszają
pozdrawiam . JACO
[img]http://images43.fotosik.pl/139/6f839dc969bfc282.jpg[/img]
Dzięki JACO za szczerą odpowiedz, siedzisz już znacznie dużej w tym temacie i znacznie więcej widziałeś niż ja, także nie zaprzeczam że zle mówisz, Cieszę się że ktoś potrafi dobrze doradzić nie zważając na krytykę. Powiem tak jeżeli chodzi o pojazd każdy jeden to jestem bardzo dokładny w każdej kwestii.. natomiast doświadczenie też nie pozwala zrobić mi wszystkiego ,,IDEALNIE,, - w dosłownym znaczeniu. A właśnie jakość wykonania każdego elementu wpływa na znacznie lepszy wizerunek auta.
Powracając do zderzaka, zderzak jest nadgięty i podejrzewam że jak moja kieszeń sie wypełni to kupie calutki, JACO auto ma wiele wad to jest moja szczera odpowiedz patrząc na to dokładnym okiem i nie wstydzę się tego powiedzieć bo moim zdaniem dobrze zrobione auto musi naprawdę wyglądać, ale tego dokładnie nie idzie opisać to trzeba wszystko widzieć.
P.S... Mam plany patrząc na przyszłość ... Sprowadzę jette obowiązkowo z końcowej produkcji w stanie idealnym, parę rarytasów poprzekładam i jetta 87r pójdzie do żyda
Jeszcze raz dzieki za szczerą odpowiedz, pozdrawiam
Powracając do zderzaka, zderzak jest nadgięty i podejrzewam że jak moja kieszeń sie wypełni to kupie calutki, JACO auto ma wiele wad to jest moja szczera odpowiedz patrząc na to dokładnym okiem i nie wstydzę się tego powiedzieć bo moim zdaniem dobrze zrobione auto musi naprawdę wyglądać, ale tego dokładnie nie idzie opisać to trzeba wszystko widzieć.
P.S... Mam plany patrząc na przyszłość ... Sprowadzę jette obowiązkowo z końcowej produkcji w stanie idealnym, parę rarytasów poprzekładam i jetta 87r pójdzie do żyda
Jeszcze raz dzieki za szczerą odpowiedz, pozdrawiam
Ostatnio zmieniony sob kwie 28, 2007 18:38 przez Savo, łącznie zmieniany 1 raz.
Moja czarna Jetta - http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?t=75874
[color=#FF0000]KUPIE CZERWONE GRATY DO WNETRZA MK1 !![/color]
- jaco_vw_jetta
- Ma gadane
- Kontakt:
ja wiem Jaco ale zderzak nie dość że jest nadgięty to na narożniku był już czymś smarowany( do wyrównania powierzchni) jest nadgięty też w innym miejscu no i drasnięty, od samego początku mnie drażnił , zresztą przy wypastowaniu zderzaka wszystko widać
Po małym spocie u nas w miescie zrobiłem fotki z kozacką Jettą łukasza, kozacką w dosłownym znaczeniu bo rarytasów co niemiara , po spotkaniu dowiedziałem się że mam również fajny seryjny rarytasik u mnie z tyłu w bagażniku a dosłownie mam bagaznik cały w welurze , mała nowina- niedługo przyjdą do mnie 2 rarytasiki a co to juz tajemnica