Na mój gust bieszczady nie wiem czy to nie tama w Solinie??cowboy pisze:podpowiedź - to jest w południowej Polsce
[ Dodano: 03 Maj 2007 01:09 ]
chociaż jak na soliną to moze troszkę za mała
Moderator: G0 Karcio
podobno druga co do wielkości w Polsce, po tej na Solinieto jest tama w Pilchowicach w dolnośląskim
na pewno przed majówka zawitam u uysego... pomierzę na MAHA obecny setup i sprawdzimy co się zmieniło po kolektorze ssącym...Kiedy wybierasz sie na hamownie
nie prawdacowboy pisze:
gdybym celował w 200KM to oczywista jest że pompa 11 + wtryski 230-stki...
jednak 155-160KM w zupełności mnie zadowoli więc nie bede pakował większej pompy...
cały czas ma to byc dupowóz
poza tym na pompie 11 podobno trzeba uważac powyżej 4000 rpm (wiem rzadko się tak kręci) a i spalanie bedzie ciutke większe przy wtryskach 230-stkach
zobaczymy co wyjdzie jak się dołoży koksu i więcej dmuchnie? jesli przekroczy się 150KM i moment nie bedzie galopował w doł powyżej 3500 rpm to nie wykluczone że tak zostanie...
znaczek tak pozstanie, bo tak mi sie podobaskwaros pisze:Tylko mógłbyś wstawic na grill czarny znaczek, bo ten jest okropny
hokej od GTI leży - jak go założe to nie da sie jeździć jest 5cm nad ziemią z oryginalnym obcieram ostro większość progów zwalniającychskwaros pisze:No i przydałby sie hokej od GTI
bardziej krwisty czerwony, coś ala burgund - imp dobierał kolor na podstawie ori pasków..djtom pisze:paski mocno inny kolor?
chetnie kupię w dobrej ceniea moze grill od GTI? to juz w ogole bylby jak 20jahre
te bez emblematu dla mnie są ohydne nie ma się czego wstydzić ze się jeździ fałwejemGoofi pisze:grill na 2 zeberka jest najladniejszy, chowaja sie przy nim te bez emblematu
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 44 gości