Witam
Mam takie pytanie czy montował juz ktoś spryskiwacze do lamp w MK III ?? Chciałbym kupić takie wysówne ciśnieniowe, czy podejdą spryskiwacze od MK IV albo od audi A3?? Jakie plolecacie żeby pasowały?
Prosiłbym też o jakieś fotki jak to wygląda
[ Dodano: Pią Kwi 06, 2007 22:23 ]
Czyżbyście mieli pozakładane xenony bez jakichkolwiek spryskiwaczy??
[ Dodano: Wto Kwi 10, 2007 19:07 ]
Czy może lepiej sie nie męczyć i założyć spryskiwacze od skody oktawi takie nakładane?
Spryskiwacze lamp xenon
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
Re: Spryskiwacze lamp xenon
no w to raczej watpie, wedle prawa majac xenony musisz miec spryskiwacze, w PL sie tak tego nie czepiaja, ale w Niemczech mozesz za to dostac konkretny mandatPrzemo440 pisze:Czyżbyście mieli pozakładane xenony bez jakichkolwiek spryskiwaczy?? ?
u mnie poprzedni wlasciciel je dorabial, wlasnie cisnieniowe wysuwane, nie wiem jak jest w mk3, zobacz sobie sam spryskiwacz na zywo i zbadaj czy podejscie pod zderzak, potem to wyciecie dziury w nim i tyle
- Przemo440
- Forum Master
- Kontakt:
Re: Spryskiwacze lamp xenon
to jak to zrobić to wiem tylko sprawa polega na tym że nie mam jak sprawdzić żeby sobie poprzymierzać, z robocizna nie ma problemuraq pisze: u mnie poprzedni wlasciciel je dorabial, wlasnie cisnieniowe wysuwane, nie wiem jak jest w mk3, zobacz sobie sam spryskiwacz na zywo i zbadaj czy podejscie pod zderzak, potem to wyciecie dziury w nim i tyle
a juz myslałem że post przepadnie
Koledzy, poszukajcie na forum, sam nie mogę teraz znaleźć gdzie to było, ale wyczytałem temat, że te od MK4 nie podejdą, bo jest za mało miejsca, coś pod zderzakiem w MK3 przeszkadza i kolega próbował je wciskać pod kątem.... Jak znajdę to wkleję.....
[ Dodano: 29 Sty 2009 18:30 ]
tu coś wygrzebałem... ten z YOUTUBE
http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?t= ... 4&start=15
[ Dodano: 29 Sty 2009 18:30 ]
tu coś wygrzebałem... ten z YOUTUBE
http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?t= ... 4&start=15
Life is Ride, Ride is Life!
<b>DIAGNOSTYKA VAG</b> -----POZNAŃ-----Kontakt przez PRIV.
<b>DIAGNOSTYKA VAG</b> -----POZNAŃ-----Kontakt przez PRIV.