VR6 by Malinowy
Moderator: G0 Karcio
- LuCaS_P-sk
- Ma gadane
- Kontakt:
- Przemo_008
- Ma gadane
- Kontakt:
Witam co do auto to powoli składa sie mysle ze za 2 tyg bede pierwsza odsłona. Felgi sa juz wypolerowane Srubki w chromie,adaptery do zmiany rozstawu tez są , gwint czeka na zamontowanie. Pojawiły sie tez nowe lampy na tył Hella Black Magic po lekkim liftingu na dniach wstawiam auto do lakiernika do drobnych poprawek i odrobina kosmetyki, pojawi sie tez nowy tłumik i kilka innych fantów . . . . . . fotki napewno sie pojawią Pozdrawiamlawrai pisze:coś tu wszystko ucichło :> . Coś tu się jeszcze będzie działo ? . Pozdr
www.cultstyle.pl
- Łuki MK III
- Ma gadane
- Kontakt:
Auto powoli doprowadzam do ładu dzisaj zamontowałem adaptery zmieniające rozstaw z 5x100 na 5x112 przednie adaptery mają 18mm tylne 23mm musiałem to jakos wyposrodkoważ zeby było dobrze, przednia os jest bardziej wysunieta z tąd mniejszy dystans. Wreszcie doczekałem sie BBS-ki sa juz na aucie wygladaja całkiem przyjemnie, opony 195/45 co do opon to rewelacji nie ma wolałbym 195/40 ale z tym rozmiarem jest problem i narazie musze sie takim zadowolić. W tym tygodniu wkładam gwint FK wkłady sa KONI z regulacja twardosic. Bede sie starał zejśc jak najniżej. Teraz zdecydowanie jest za wysoko . .. . na dniach auto wędruje do lakiernika ( kilka spraw kosmetycznych ) w planach na ten rok mam jeszcze kilka pomysłów jak to wszystko wyjdzie to zobaczymy
sami oceńcie
narazie to tyle jak wstawie gwint to wkleje kilka fotek Pozdrawiam
sami oceńcie
narazie to tyle jak wstawie gwint to wkleje kilka fotek Pozdrawiam
www.cultstyle.pl
- Leon_Wechtel
- Forum Master
- Kontakt:
no mnie to tez martwi ale niestety ET 24 po zastosowaniu adapterów wynosi 0 skręce jak najnizej twardosc sie ustawi na total beton i bedzie dobrze:) nie ma innego wyjścia Pozdrawiammicab pisze:felgi rewelacja, ale pełny efekt będzie dopiero na glebie, szkoda tylko że przy takim odsadzeniu nie da się go posadzić naprawdę nisko....
www.cultstyle.pl