![otepienie :otepienie:](./images/smilies/otepienie.gif)
Co zrobic z Katalizatorem
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
Co zrobic z Katalizatorem
Witam wszystkich chce sie pozbyć Katalizatora ale mam problem
Sonda siedzi co mam zrobić, jak obejść to podobno jakiś tryk elektryczny jest na to.
![otepienie :otepienie:](./images/smilies/otepienie.gif)
domyslam sie ze masz sone zalozona na katalizatorze, podobno nie jest to latwa przerobka ale tlumikarze dadza sobie rade, jesli masz padnieteg kata to sa 3opcje
1) wsadzic nowego kata:) ale raczej nie ma sensu bo drogo wyjdzie ale za to zdrowo:) i jeb**ni ekolodzy na pewno by Cie za to pochwalili:)
2)wsadzic strumienice luskowa koszt od 60 do 100zl jedni mowia ze lipa, drudzy ze spoko, ja u siebie zaloze bo chce sprawdzic![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif)
3) polaczyc uklad rura o takiej samej srednicy, najlepiej zeby ta rura byla zamontowana w obudowie kata( nie bedzie problemow na przegladzie, chociaz w naszym pieknym kraju nigdy ich nie ma jak sypniesz 50zl:) ) a sonde trzeba umiejetnie przeniesc na jeden z w/w elementow
1) wsadzic nowego kata:) ale raczej nie ma sensu bo drogo wyjdzie ale za to zdrowo:) i jeb**ni ekolodzy na pewno by Cie za to pochwalili:)
2)wsadzic strumienice luskowa koszt od 60 do 100zl jedni mowia ze lipa, drudzy ze spoko, ja u siebie zaloze bo chce sprawdzic
![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif)
3) polaczyc uklad rura o takiej samej srednicy, najlepiej zeby ta rura byla zamontowana w obudowie kata( nie bedzie problemow na przegladzie, chociaz w naszym pieknym kraju nigdy ich nie ma jak sypniesz 50zl:) ) a sonde trzeba umiejetnie przeniesc na jeden z w/w elementow
Re: Co zrobic z Katalizatorem
kolego napisz o co ci chodzi z tym trykiem bo ja narazie sie domyslam ze chcesz wywalić sąde i kata jeśli tak to jest na to sposób jesli dobrze cię zrozumiałem to sąde masz w katalizatorze i w dodatku popsutą a kata zabitego????yeti200 pisze:Witam...jakiś tryk elektryczny jest na to.
Witam! Jest jedno proste rozwiązanie i proponuje tak zrobić. Wykręć sonde z katalizatora i go wyjmij. Weź jakiś duży przecinak i wybij całą zawartość ze srodka do kartonika. To się kruszy wiec nie bedzie problemu. Wkręć sonde i po kłopocie. Zawartość sprzedaj na allegro. Ja od swojego 1.8 GTI 16V dostałem jakieś 150zł. Wszystko śmiga jak należy. Pozdrawiam i Życze powodzenia.
-
- Użytkownik
- Kontakt: