Golf MK2 "Rabbit Injection" GTI TDI
Moderator: G0 Karcio
byłem dzisiaj, oglądałem m.in. tą zdjętą czapkę.... miejmy nadzieje że wszystko w końcu zacznie banglac...ygd pisze:W najlepszym w Polsce oczywiście... www.g-lab.pl Profesjonaliści pełną gębą.
- ygd
- Prezes vwgolf.pl
- Auto: Audi S3
- Silnik: AFN
- Kontakt:
Ja tam zawsze jestem przygotowany na najgorszecowboy pisze:byłem dzisiaj, oglądałem m.in. tą zdjętą czapkę.... miejmy nadzieje że wszystko w końcu zacznie banglac...ygd pisze:W najlepszym w Polsce oczywiście... www.g-lab.pl Profesjonaliści pełną gębą.
Jutro czapka idzie do sprawdzenia...w piątek będzie wiadomo, czy warto reanimować...
VW Klub Polska #106
Golf MK4 `99 1.6
Audi S3 8L '01
Golf MK4 `99 1.6
Audi S3 8L '01
jeżeli wszystko bedzie dobrze no to w PDeku masz otwarta droga do 160KM, z etgo co patrzyłem na kolektor to chyba podejdzie tam GT1749VA - nówexy są po 900 PLNygd pisze:Jutro czapka idzie do sprawdzenia...w piątek będzie wiadomo, czy warto reanimować...
FMIC jest, tylko napawaj zgrubienia bo będzie zwalać kolanka na 100% ... ja wszędzie robiłem poprawki bo nie chciałem wierzyć kolegom ... a mam dowalone na maxa obejmy GBS skręcane śrubami o większej twardości a nie opaskami..
no ale najwazniejsze żeby serducho zaczęło bić a potem można rozważac dalej
- barteKKK03
- V.I.P.