Ale nowści piszesz bo tak się składa że mam golfa z 1997r. i mam w nim silnik 1.6 ale nigdy nie 16v tylko 8v który jest dopeżony dynamicznie i dlatego ma 101 koni a 1.6 16v w golfach 3 nie było.Załączam zdjęcie.jorgus7 pisze:w 96 albo 97 roku wyszły 1,6 16v i chyba 105 koni to miało, sam byłem zdziwiony
Kontrolka rezerwy paliwa
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
- krzych8419
- Mały gagatek
- Kontakt:
- Paweł Marek
- V.I.P.
Tak mi powiedzial sprzedający też byłem zdziwiony jeszcze nie doszukałem sie oznaczenia tego slinika jak go znajde to napisze i wtedy bedzie wiadomo juz na 100 jaki to silnik.tdi1982 pisze:Kolego a tak swoją drogą to co to jest za śilnik 1.6 16v pierwszy raz słyszę żęby w golfach 3 był taki może coś więcej napiszesz.Pozdro
- JayT
- Gadatliwa bestia
- Kontakt:
Trudno zgadywać, czy jest, czy nie ma - trzeba wymontować zegary i sprawdzić.adurweb pisze:JayT, Też mam zegary VDO, czy u mnie jest taka świecąca kontrolka?
Już na czerwonym polu - ale ponieważ mam tarcze własnej roboty, nie podam dokładnie, w którym miejscu - bo nie są idealnie założoneadurweb pisze:Przy jakiej kresce się włącza Twoja?
Pierwsza z prawej - zaraz przy wskaźniku ilości paliwa (widać na fotce kilka postów wyżej).vaclavo pisze:JayT, która to jest dokładnie dziura na włożenie tej żarówki?? ostatnia od prawej albo przedostatnia??
Panowie. Dzis mialem pierwszysraz okazje wyjac szafe. Zarowka od lewego wyswietlacza padla.
Zegary nie ruszane od nowosci. 04.97
TRW z MFA 1H0 919 881 N - zeby ETKA to znalazla trzeba po N dopisac jeszcze X.
No i tak. Wolne miejsce jest tylko jedno - na kontrolke zyzycia klockow
Na rezerwe, czy swiatla mijania nie ma miejsc.
Zegary nie ruszane od nowosci. 04.97
TRW z MFA 1H0 919 881 N - zeby ETKA to znalazla trzeba po N dopisac jeszcze X.
No i tak. Wolne miejsce jest tylko jedno - na kontrolke zyzycia klockow
Na rezerwe, czy swiatla mijania nie ma miejsc.
[img]http://img413.imageshack.us/img413/3990/naklejkalogopodpistt1.jpg[/img] Bye, bye Mk3...