MUSZĘ SIE POCHWALIĆ !!! ciekawe pomysły do CABRIO
- Domier
- Gadatliwa bestia
- Kontakt:
a co Ci da 2,8? zwyklym 1.8 na kretej drodze bym Cie objechalDj_rabor pisze:MARKO84, kocham Cię za to co wsadziłeś do tego golfa. Jesteś dla mnie bogiem. Sam mam mk1 cabrio planowałem do niego wsadzić 2,0 16v bo myślałem że vr nie wejdzie ale teraz chyba będzie vr6.
nie szkoda roboty?
dorabianie łap, pelno problemow a waga silnika robi swoje. tej mocy i tak nie wykorzystasz a sterownosc auta zmieni sie na niekorzysc. Fajnie ze vr6 ale nic poza tym bo za duza moc i nie wykorzystasz jej,
Ja bym się bał w swojego mk1 cabrio wsadzić tdi bałbym się, że auto tego nie wytrzyma.nowy13 pisze:Jakbym miał wybór to bym wsadził 2,0 16v 150 kucy i to będzie pewnie miało lepsze przyśpieszenie bo silnik jest lżejszy od VR.
A i tak mi pomysł swapa na benzynke już przeszedł jak widze ceny wachy idące w górę.
Teraz raczej myśle o TDI
Może się mylę... tego nie wiem ale ja bym się bał.
VR-a i inne wytrzymuje to TDI nie wytrzyma
Widziałem Golfa P.Hasse. On miał tamponad 200kucy. Był to prawdopodobnie najszybszy golf w PL. Na vwmanii 2 lata temu wciągnął golfa 4 R32. Takie moce wytrzymują mk1 to cabrio też sobie poradzi. Powiedziałbym nawet że karoseria jest w cabrio bardziej wytrzymała niż w mk1. A TDI mimo że to diesle nie telepią tak budą jak stare TD
Widziałem Golfa P.Hasse. On miał tamponad 200kucy. Był to prawdopodobnie najszybszy golf w PL. Na vwmanii 2 lata temu wciągnął golfa 4 R32. Takie moce wytrzymują mk1 to cabrio też sobie poradzi. Powiedziałbym nawet że karoseria jest w cabrio bardziej wytrzymała niż w mk1. A TDI mimo że to diesle nie telepią tak budą jak stare TD
Witam
Chcialem tylko nadmienic ze w lutym sprzedalem mojego Cabrio i kupilem audi S6 2.7 V6 biturbo. Autko pojechalo spowrotem do niemiec i bedzie dalej przerabiane.
Co tam u was slychac bo juz dawno nic nie pisalem ani nie czytalem na forum???
pzdr
Chcialem tylko nadmienic ze w lutym sprzedalem mojego Cabrio i kupilem audi S6 2.7 V6 biturbo. Autko pojechalo spowrotem do niemiec i bedzie dalej przerabiane.
Co tam u was slychac bo juz dawno nic nie pisalem ani nie czytalem na forum???
pzdr
Ostatnio zmieniony wt kwie 15, 2008 08:39 przez MARKO84, łącznie zmieniany 1 raz.