Jak włączyć tylne światła przeciwmgielne
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
- lolo_golf
- VWGolf.pl Killer
- Kontakt:
Jak włączyć tylne światła przeciwmgielne
Tak jak w temacie-nie wiem jak je włączyć
Kontrolke mam pod włanczaniem świateł i żarówke z tyłu też ale nie mam żadnego przycisku którym mógłbym właczyć tylne światło przeciwmgielne
Kontrolke mam pod włanczaniem świateł i żarówke z tyłu też ale nie mam żadnego przycisku którym mógłbym właczyć tylne światło przeciwmgielne
Ostatnio zmieniony ndz wrz 02, 2007 14:08 przez lolo_golf, łącznie zmieniany 1 raz.
Re: Jak włączyć tylne światła przeciwmgielne???:p
Wyciągasz po prostu do siebie włącznik od włączania świateł ot cała filozfia panielolo_golf pisze:Tak jak w temacie-nie wiem jak je włączyć
- DamianCU
- Gadatliwa bestia
Proponuje na początek wypiąć wtyczke z lampy i przeczyścić styki papierem ściernym. Powinno pomócpiotrekwp pisze:ja mam problem z światłami przeciwmgielnymi. Mam włącznik oraz żarówkę wtyle jednak kiedy je załanczam światło przeciwmgielne nie świeci jak to rozwiązać. czekam na wasza pomoc
Każdy jest Kimś [VW]
Pozdrawiam DamianCU
GTI: viewtopic.php?f=88&t=346397" onclick="window.open(this.href);return false;
Pozdrawiam DamianCU
GTI: viewtopic.php?f=88&t=346397" onclick="window.open(this.href);return false;
- VwDarek
- Gadatliwa bestia
- Kontakt:
Hehe moj sasiad kupil sobie mk3 i mowi zebym wlaczyl przeciwmgielne..Mysle sobie o co mu chodzi wcisnac przycisk i juz ale szuukam tego przycisku i szuuukam ale juz sie chcialem poddac kiedy wpadlem wlasnie na pomysl pociagania wszystkich klawiszy i pokretel ktore sie dalo i trafilem...W mk 3 wlasnie jest dosyc ciekawie ten wlacznik zrobionylolo_golf pisze:Proste...