Blokowanie skrzyni biegow na dwojce, chrzesty przy zmianie
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
Blokowanie skrzyni biegow na dwojce, chrzesty przy zmianie
Mam auto w naprawie i korzystajac z tego powodu odezwal sie jeden problem z ktorym mechanicy sobie poradzic nie moga szukajac przyczyny mianowicie czasem na drugim biegu blokuje mi sie skrzynia szegolnie stajac w korku przy czestych zmianach zdwojki na jedynke i na odwrot to sie zdarzalo czasem tez słychac było chrzest podczas zmian(biegow) na tych ww. biegach.jak by ktos wiedzial o co moze chodzic to z gory dzieki za pomoc
Ostatnio zmieniony wt maja 29, 2007 04:49 przez cezary3, łącznie zmieniany 1 raz.
Re: Blokowanie skrzyni biegow na dwojce, chrzesty przy zmian
moim zdaniem najprawdopodobnie skrzynia biegów jest do wymiany słyszałem że w mk4 włąsnie to jest mankament tego auta...pozdrcezary3 pisze:Mam auto w naprawie i korzystajac z tego powodu odezwal sie jeden problem z ktorym mechanicy sobie poradzic nie moga szukajac przyczyny mianowicie czasem na drugim biegu blokuje mi sie skrzynia szegolnie stajac w korku przy czestych zmianach zdwojki na jedynke i na odwrot to sie zdarzalo czasem tez słychac było chrzest podczas zmian(biegow) na tych ww. biegach.jak by ktos wiedzial o co moze chodzic to z gory dzieki za pomoc
-
- Nowicjusz