Blaupunkt i wyjście na woofer
Moderatorzy: dan124, powalla, VIP
- TUTENHAMON
- Forumowy spamer :)
- Michał CarAudioReda
- Nowicjusz
- Kontakt:
Tak, dokup sobie kostke . Obszedlem caly wolumen w wawie i nikt takiego wynalazka nie mial, dopiero jeden czlowiek podpowiedzial mi zeby dokupic sobie same te piny ktore sie w kostke wsadza i poszukac wyjscia na suba.Michał CarAudioReda pisze:Blaupunkty tak mają . Trzeba dokupić kostke z cinczami , którą sie wpina w to ISO . koszt około 30zł . i po problemie
www.vwgolf.waw.pl MAZOWSZE SQUAD
- Michał CarAudioReda
- Nowicjusz
- Kontakt:
no jak ty po wolumenie chodzisz to ja sie nie dziwie . Udaj sie normalnego punktu CA i tam na pewno nie będziesz miał problemu ze znalezieniem czegoś takiegomufi10 pisze:Tak, dokup sobie kostke . Obszedlem caly wolumen w wawie i nikt takiego wynalazka nie mial, dopiero jeden czlowiek podpowiedzial mi zeby dokupic sobie same te piny ktore sie w kostke wsadza i poszukac wyjscia na suba.Michał CarAudioReda pisze:Blaupunkty tak mają . Trzeba dokupić kostke z cinczami , którą sie wpina w to ISO . koszt około 30zł . i po problemie
..::trza robić swoje::..
- Michał CarAudioReda
- Nowicjusz
- Kontakt:
- Michał CarAudioReda
- Nowicjusz
- Kontakt:
- TUTENHAMON
- Forumowy spamer :)
Noo i ty twierdzisz ze to jest wyjscie na suba tak???? tere fere. To jest wyjscie na wzmacniacz owszem ale nie na suba.Michał CarAudioReda pisze:prosze bardzo http://www.allegro.pl/show_item.php?item=50288058
- Michał CarAudioReda
- Nowicjusz
- Kontakt:
powiedz mi no co ty rozumiesz pod pojęciem "wyjście na sub" ???mufi10 pisze:Noo i ty twierdzisz ze to jest wyjscie na suba tak???? tere fere. To jest wyjscie na wzmacniacz owszem ale nie na suba.Michał CarAudioReda pisze:prosze bardzo http://www.allegro.pl/show_item.php?item=50288058
Czytaj wyżej moją wypowiedż ZE ZROZUMIENIEM .
Wyjście na sub jest wyjściem w postaci cinczy , które możemy regulować w głośności niezależnie od pozostałych głośników lub jeżeli mamy tzw. nonfader to sub wówczas gra tą samą głośnością niezależnie od ustawień fadera .
NIE MA takich radi , pod które możesz bezpośrednio podłączyć subwoofer !!! a już nie wspomne o mocy jaką trzeba dostarczyć takiemu subowi
a podlanczales kiedys suba ze wzmacniaczem ktory nie ma filtra do tych wyjsc??????? A pozatym te wyjscia reaguja na fadera :green_fuck:
Ostatnio zmieniony śr maja 04, 2005 16:31 przez mufi, łącznie zmieniany 1 raz.
- Michał CarAudioReda
- Nowicjusz
- Kontakt:
- Michał CarAudioReda
- Nowicjusz
- Kontakt:
odpowiedz mi na moje pytanie > co ty rozumiesz pod pojęciem "wyjście na sub" ?mufi10 pisze:tylko ze blaupunkty z wyzszych lini maja typowe wyjscie na suba czyli wyjscie takie jak na wzmacniacz tylko ze wychadza z niego same niskie czestotliwosci , i to nie jest tak kostka ktora ty pokazales