MK2GTD (by Apsik) - The Twin Brother
Moderator: G0 Karcio
- Przemo_008
- Ma gadane
- Kontakt:
- Apsik
- Powered by G60
- Kontakt:
W poniedziałek MK3 jedzie do malowania, a na fotce gdzie oba Golfy sa zaparkowane w garażu widac obok G60 felgi od tego MK3 juz przygotowane ;Dandrew19_86 pisze:postawi obok furek MK3 swojej niuni i będą Twins + siostra
Quatro7 pisze:kiedy bedzie trzeci bliźniak
Sprawa wygląda tak ze karoserie która miała posłuzyć jako podstawa do budowy 3ciego MK2 już sprzedałem (poszła dla brata, bo jemu Jetta MK1 sie posypała i był w potrezbie więc pomogłem) Swoją drogą jego MK2 też ma taki kolor jak moje, ale młody ma wąskie zderzakiTAZ pisze:dwa bliźniaki w tym kraju się źle kojarzą
Jutro do niego jade to pocykam foty
Już niedługo sie ustawiandrew19_86 pisze:postawi obok furek MK3 swojej niuni i będą Twins + siostra
Coz w tym jest ale plany/kolejność nieco inna - to co mi w głowie siedzi i to od dawna to MK2 AWD 2.0 16vT, następnie Polo 6N RWD i może coś z VR6 N/A, ale budzet juz nadwyrezony, długi itd. wiec plany pewnie zostana planami, no chyba ze znajdzie się sponsor.andrew19_86 pisze:jest G60,jest "GTD",teraz czas na MK2 RWD
It doesn't mater what U have - YOU can always tune it!
- zajac
- Forumowy spamer :)
- Kontakt:
apsik to teraz do jednego hak i na zloty z przyczepka a na niej blizniak
do kolekcji to teraz by sie przydalo mocne mk2 z LPG co by byly wszystkie rodzaje paliwa
a ogolnie zaje..sta koncepcja z blizniakami i szacunek za prace bo oba auta wymiataja
do kolekcji to teraz by sie przydalo mocne mk2 z LPG co by byly wszystkie rodzaje paliwa
a ogolnie zaje..sta koncepcja z blizniakami i szacunek za prace bo oba auta wymiataja
Moje mark 4 http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?t=251704&start=0
NARZĘDZIA I SPRZĘT WARSZTATOWY - SPRZEDAŻ
Pomoc prawna - ubezpieczenia
Ubezpieczenia PZU OC, AC, NNW, Pakiety - Tanio
NARZĘDZIA I SPRZĘT WARSZTATOWY - SPRZEDAŻ
Pomoc prawna - ubezpieczenia
Ubezpieczenia PZU OC, AC, NNW, Pakiety - Tanio
O tak świetna sugestia z tą JettąTAZ pisze:Zawsze można zrobić monstera i wsadzić zamiast dyfra z MK2 dyfer z E30 z całym napędem. Na przód konkretny silnik i wszystko ulepić w Jettcie MK2.
Apsik Inni już tyle napisali dobrego i już brakuje co pisac o tych Golfach Po prostu są wymiatacze i tyle. A kiedy zaczynasz robić MFA?
- Apsik
- Powered by G60
- Kontakt:
Jeżdziło ;(Rapix pisze:I że auto juz smiga jak nalezy
Niestety... dziś rano wszytsko pieknie, odpalił na dotyk, wolne obroty ... marzenie ... pojechalem do szkoły, na pierwszych swiatłach w Opolu zauwazyłem ze coś stuka i se pomyślałem ze to pewnie jakaś osłona, pojechałem na zajęcia, potem do Kinopleksu z chłopakami i coś to stukanie nie dawalo mi spokoju. Pomyslalem ze wina oleju i z bratem sie umowilem ze jak wroce to jeszcze wymiane zrobimy, bo mial i olej i filtr na stanie ...
Przyjezdzam do Raciborza ... a w silniku stuka jak ... no masakra i pomyślałem hydrozawór grrrr
Przyjezdzam do brata ... mowi ze albo hydro albo coś z zaworem (zaciera sie czy co), ale olej wymienilismy i żadnej poprawy ;(
Do tego coś delikatnie na wolnych przydymi czasmai na siwo, wiec w poniedzialek wymiana hydro (już leżą u brata, bo akurat miał na stanie komplet Febi, no i wtryski jeszcze raz do sprawdzenia tak zeby sie upewnic na 100% ze z nimi wszystko OK.
Jeżeli wymiana hydro pomoże no to bedę uratowany. Jeżeli któraś z tych końcówek Firds'a daje ciała no to sie zdenerwuej i wszystkie oddam i poszukam tych Wuzetem(do GTD SB/RA jak radzi Zaprzal). Jeżeli to będzie coś z zaworem i głowa bedzie ściągana to raczej jest pewne że powieksze nieco kanały, założe nowe zawory, nowe prowadnice, planowanie i zapodam od razu te GT20
Nie żebym tracił wiarę w ten silnik, ale nie nawidze ciagłego grzebania w tym... jezeli teraz bede to musiał robić to raz i konkretnie...
Tu jeszcze na deser fotka spod kinopleksu:
It doesn't mater what U have - YOU can always tune it!
- Apsik