rozporke mam, auto tez ;p wiercic dziury i nagintowac? montowac rozporke na podniesionym na podnosniku aucie? (co by nie bylo obciazen) i w jakies wysokosci od podlogi?
co do przodu to jak mocno ma byc skrecona?
ile dolna rozporka wystaje ponad miske tzn ile cm blizej do ziemi ma dolna niz miska?
[mk I] prawidlowy montaz rozporki
Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, bugalon, kkkacper, toffic, VIP
- Domier
- Gadatliwa bestia
- Kontakt:
[mk I] prawidlowy montaz rozporki
Ostatnio zmieniony śr cze 06, 2007 21:45 przez Domier, łącznie zmieniany 1 raz.
- ADi997
- Gadatliwa bestia
- Kontakt:
Re: [mk I] prawidlowy montaz rozporki
U mnie samoróbka jest na równo z miską.Domier pisze:ile dolna rozporka wystaje ponad miske tzn ile cm blizej do ziemi ma dolna niz miska?
foto
Aktualne DupoVWozy:
Passat B5 3BG AWX
Golf MK2 APU+DEA
Jetta MK2 Coupe JP----->??
Projekt Golf MK2 na facebook.com/MyGolfMK2
Passat B5 3BG AWX
Golf MK2 APU+DEA
Jetta MK2 Coupe JP----->??
Projekt Golf MK2 na facebook.com/MyGolfMK2
-
- Nowicjusz
- Kontakt:
rozporka
witam mam golfika 1.8GT,zawieszonko -40/-40 i kupilem sobie rozporke przednia firmy FK ze sruba rzymska montowana na kielichy i tu jest maly problem bo wiem juz ze montuje sie na podniesionym aucie ale niewiem w jaki sposob przymocowac do kielichów?czy zaprzyjazniony warsztat da sobie rade?czy to maja byc sruby z nakretkami?nity?wkrety?mam mozliwosc zalozyc w VTG ale musialbym sie z pracy zwalniac bo pracuje w tych samych godzinach i niewiem co robic...bo chce zeby bylo lux bo to moje male malenstwo...wkrotce fotki.pozdrawiam