Tego nie wiem, bo poszlismy na Piraci z Karaibów, ale kolesie się dziwnie patrzyli jak foty trzaskałem ;DRMK pisze:pewnie pod kinoplexem robił niezłe wrażenie
MK2GTD (by Apsik) - The Twin Brother
Moderator: G0 Karcio
- Apsik
- Powered by G60
- Kontakt:
To nie z wyboru ... to mus awaria głowicy to dobry moment na modySouleR pisze:szybciej niz sie spodziewalem powstanie bydle
[ Dodano: Sob Cze 09, 2007 7:06 pm ]
Dziś przygotowałem "pacjentkę" do regeneracji i przypomniała mi się uwaga Zaprzal'a ze tak zupełnie przy okazji można by zrobic porting głowicy. Ponieważ ja kompletnie się na tym nie znam to postanowiłem to zrobić
Plan przeiduje powiekszenie kanałów wydechowych które w serii mają wymiary: szer-22mm / wys-31,5mm Ja celuję w szer-25mm i wys-34/35mm
Wiem że zaden ze mnie spec w tej dziedzinie ale obecnie 2 kanały juz powiekszone 3ci w trakcie później tylko papierem do 800 i polerka
PS. Pozdro dla Jaszczur'a którego dziś odwiedziłem
It doesn't mater what U have - YOU can always tune it!
- Apsik
- Powered by G60
- Kontakt:
No kolego ... starałem się delikatnie je powiększyć i zebrać max 1,5mm materiału dookoła kanału.zaprzal pisze:Apsik, oj zebys tylko nie przesadzil.... moze pozniej peknac...
Wygląda to tak:
Na ostatnim zdjęciu widać że po freziku zostały głębokie rysy a najgrubszym papierem jakim działałem był 180 - nim ja oddam do regeneracji to chyba jeszcze raz ją potraktuję 180tką i paroma innymi ... jedyny minus to to ze brak mi kilku narzedzi... i palce bolą od tarcia
It doesn't mater what U have - YOU can always tune it!
WOW WOW i jeszcze raz WOW, zajebiaszcza robota APSIK
kto w koncu mieszka niedaleko szastarki?? to moje okolice :]no Apsik widze ze prace idą pełną parą może do ciebie wpadne i razem coś dłubniemy bo już mi to chodzi od pewnego czasu po głowie . M@rcus mam rodzinke niedaleko ciebie w Szastarce jak będe tam to cię odwiedze
VW Jetta '99, 2.0 8V (115Km)
- Apsik