![bajer :bajer:](./images/smilies/bajer.gif)
Czy jest sens montować instalację gazową?
Nie wiem w jakim jest stanie silnik, na razie przejechałem 700km i chodzi idealnie.
Jeśli sądzicie, że jest sens zakładać gaz to proszę o poradę jaką instalację założyć i gdzie można to zrobić w Warszawie.
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
Jest sens, ja zakładałem instalkę w swoim PN przy 230 tyś sprzedawałem autko to miało 340 tyś, gościu jeździ do dzisiaj i sobie chwali. Instalka do gaźnikowca bez kompa i innych pierdół. Zamontuj tylko w dobrym warsztacie i dobrze wyreguluj to nie będzie problemu.Kontroler pisze:Właśnie stałem się szczęśliwym posiadaczem Golf'a Mk2 1,6 PN 70KM Madison Editonz 1990r. Cudo ma przejechane 180kkm i przejechało je w Niemczech, w Polsce jest od miesiąca.
Nie wiem w jakim jest stanie silnik, na razie przejechałem 700km i chodzi idealnie.
Jeśli sądzicie, że jest sens zakładać gaz to proszę o poradę jaką instalację założyć i gdzie można to zrobić w Warszawie.
\j_jasiu pisze:Jest sens, ja zakładałem instalkę w swoim PN przy 230 tyś sprzedawałem autko to miało 340 tyś, gościu jeździ do dzisiaj i sobie chwali. Instalka do gaźnikowca bez kompa i innych pierdół. Zamontuj tylko w dobrym warsztacie i dobrze wyreguluj to nie będzie problemu.Kontroler pisze:Właśnie stałem się szczęśliwym posiadaczem Golf'a Mk2 1,6 PN 70KM Madison Editonz 1990r. Cudo ma przejechane 180kkm i przejechało je w Niemczech, w Polsce jest od miesiąca.
Użytkownicy przeglądający to forum: Google [Bot] i 44 gości