Wykryto adblocka.: Forum wyświetla subtelne reklamy, prosimy o rozważnie wyłączenia ich blokowania i dopisania nas do listy wyjątków.
Tuning, swapy, modyfikacje mechaniczne, poprawa osiągów auta i wszystko na te tematy...
Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, bugalon, kkkacper, toffic, VIP
-
prozak
- Użytkownik
-
Kontakt:
blaade z zamocowaniem to podstawa by spaliny nie lecialy ci do bagaznika czytaj wylatywaly w 100% poza zderzak reszta to juz wg gustu. nie wiem jak golfy sa uszczelnione od dolu ale w kancie mialem taki problem i czeba bylo poprawic
montuj i nagrywaj
a z katem zaluz mugena zalukaj jak glosnosc ci odpowiada jak za cicho laduj strumionke
kto hamuje ten przegrywa
-
blaade
- Mały gagatek
-
Kontakt:
prozak pisze:montuj i nagrywaj
a z katem zaluz mugena zalukaj jak glosnosc ci odpowiada jak za cicho laduj strumionke
Hehe i tak zrobię jak mówisz.Ale strumionki nie będę dawał tylko zwykłą rurę bo narazie są za drogie dla mnie (po 120 zeta
).
Co do głośności to powiem Wam, że dziś wywaliłem tłumik końcowy bo rozwalił mi się doszczętnie i do poniedziałku będę zasuwał z samym środkowym
I co ciekawe głośność zwiększyła się tak nieznacznie że nikt napewno by się nie zorientował że jeżdźę bez tłumika końcowego
p.s. Mam nadzieję, że nic sobie nie załatwię jeżdźąc bez tłumika końcowego przez 2 dni...
Pozdro!
-
lunx
- Nowicjusz
Jechałem ostatnio trasą i licznik się zawiesił przy 178km/h co prawda z górki przeszło ponad 180 no ale bez górki jakoś nie chciał przyspieszyć czy jak zamontuje
taki tłumiczek
http://moto.allegro.pl/show_item.php?item=49558265
i taką strumionke (pytanie do prozaka gdzie ja najlepiej zamontować)
http://moto.allegro.pl/show_item.php?item=49979507
pokonam bariere 180km/h
samochód to Golf III 1.8 (zagazowany
)
No chyba że znajdę coś lepszego za góra 350 zł ???? w co wątpię
-
prozak
- Użytkownik
-
Kontakt:
do regulowanych nie jestem przekonany a strumionka gitowa
czy vmax wzrosnie to nie moge obiecac, auto napewno bedzie bardziej dynamiczne ale po kiego ci jechac wiecej niz 180??
kto hamuje ten przegrywa
-
lunx
- Nowicjusz
Dzienki jeszce jedno wmontowac ja zamias kata ???
Mam zamiar montować ją zamiast kata bo stary mi sie niestety rozleciał czy kupić nowy kat i strumiennice wmontowac zamiast tego tłumika za katem???
-
prozak
- Użytkownik
-
Kontakt:
srodkowy jest podobno przelotowy wiec teoretycznie bardziej oplacilo by sie zamiast kata ktos juz tak zrobil efekty podobno miodne
kto hamuje ten przegrywa
-
lunx
- Nowicjusz
Wielkie dzienki !!! i tak zrobie zamontuje ją zamiast kata i tak sie już rozleciał więc co mi szkodzi
-
Deacon
- Kalinowa Mad Driver
-
Kontakt:
ja mam takie pytanie bo padl mi tlumik srodkowy a i chcialem wymienic koncowy wiec wymienie juz wszystkie. tylko teraz pytanie czy wymieniac srodkowy czy wstawic tam rure?? nie mam kata tylko normalny tlumik. na gieldzie w myslowicach widzialem ladnego mugena polerowanego za 220zl i wyglada on ladniej niz ten z allegro ale nie wiem z jakiej jest firmy, bede sie musial spytac
nie zalezy mi na wzroscie mocy tylko na ladnym mruczeniu i zeby nie pogorszyc parametrow.
Klub Miłośników Fiata Pandy www.pandaclubpolska.pl
-
prozak
- Użytkownik
-
Kontakt:
deacon polecil bym ci raczej srodkowy bosal (bedzie na dlugie lata) oraz KM ala mugen jako koncowy (KM bo sprawdzony i wytrzyma dluzsze lata
) bedzie delikatnie mruczal i bez wielkich kombinacji montazowych
kto hamuje ten przegrywa
-
demon3
- Mały gagatek
-
Kontakt:
STOP dziurom na drogach!!!
-
prozak
- Użytkownik
-
Kontakt:
kupujecie kupujecie a ja filmikow nie widze
ja sie z praca licencjacka mecze potem remont w domu polaczony ze zmiana centralnego
kurde kiedy ja trafie do mojego warsztatu majstrowac przy mojej perelce??
kto hamuje ten przegrywa
-
Deacon
- Kalinowa Mad Driver
-
Kontakt:
tak tylko ile taki bosal srodkowy kosztuje??? i musze zobaczyc tego mugena na gieldzie bo na prawde byl ladniejszy od tego z allegro
-
prozak
- Użytkownik
-
Kontakt:
ja qmpel wruci zapytam sie go ile dal za srodkowy bosala ja nie wiem ile do golfiacza stoi bo nie mam zamiaru montowac srodkowego.
co do mugena licz sie z tym ze stal bedzie inna tu masz kwasowke a na gieldzie sluchac tych pajacow z czego to jest to nie radze
kto hamuje ten przegrywa
-
Deacon
- Kalinowa Mad Driver
-
Kontakt:
no spytaj
a co mi da jak wstawie sama rure?? glosniej bedzie?? ten z gieldy tez jes z kwasowki a facet ma normalny warsztat gdzie sprzedaje i montuje tlumiki. ale tak jak mowielm musze sie dowiedziec dokladnie i wtedy napisze co i jak