[mk2] 3d Woda w aucie:(
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
[mk2] 3d Woda w aucie:(
Witam Ciepło .... od kilku długich dni pogoda tylko psuje nastroje i popsuła również mój.
Dzis zastałem w golferze za fotelem kierowcy w miejscu przeznaczonym dla nogi pasarzera siedzacego stylu sporawą kałuże , , niemam pojecia jak tam woda mogła się dostac w tak sporej ilości, szyber nie cieknie u góry wszytko suche ... boczki dzwi tez suchiteńkie i rozkładam ręce .. prosze o pomoc. Pozdrawiam
Dzis zastałem w golferze za fotelem kierowcy w miejscu przeznaczonym dla nogi pasarzera siedzacego stylu sporawą kałuże , , niemam pojecia jak tam woda mogła się dostac w tak sporej ilości, szyber nie cieknie u góry wszytko suche ... boczki dzwi tez suchiteńkie i rozkładam ręce .. prosze o pomoc. Pozdrawiam
Miałem podobny problem, woda przeciekała pomiedzy uszczelką bocznego tylnego okna a budą i pomalutku sączyła sie po słupku, moczyła pas pasażera i przelewała sie na tylni dywanik. Po zaaplikowaniu silikonu pomiedzy uszczelkę i budę poprawiło sie znacnzie (niestety dalej po duzym deszczu robi sie mokro) Podejrzewam jeszcze szyber dach, pomimo tego że odpływy sa sprawne to przecieka tak duzo wody, że nie nadązy odpłynąć i cześć z niej przelewa się właśnie do środka pod tylni dywanik.
Mk2 1.6D + Mk 3 1.9 TD
Mk2 1.6D + Mk 3 1.9 TD
Otorz sprawidziłem cała uszczelke okna tylnego i to jest malo prawdopodobne by tamtedy ciekło pas, kanapa tylna i boczek jest suchy bardziej podejrzewam juz uszczelke dzrzwi przednich w jeje koncowej częsci ...
magic podłoga ? ja nigdzie autkiem nie jedziełem dziwne ze by sama woda od dołu się dostała ;P a moze coś przeoczyłem ? jaki bedzie koszt uszczelki drzwi przednich ? czy odrazu się ja zakłada czy pod nia daje się jakis specyfik klej lub cos podobnego ?
magic podłoga ? ja nigdzie autkiem nie jedziełem dziwne ze by sama woda od dołu się dostała ;P a moze coś przeoczyłem ? jaki bedzie koszt uszczelki drzwi przednich ? czy odrazu się ja zakłada czy pod nia daje się jakis specyfik klej lub cos podobnego ?
Przod naszczescie jest caly suchy, a czesto sie zdarza zew gloferach od podszybybia koło słubków moze leciec...
Bylem na zwolneiniu caly tydzien w domku ... wiec nikt mi nienarozrabial w srodku
Kupie uszczelke drzwi przednich, mam nadzieje ze niebedzie probelmu z jej dostaniem , czy przed polozeniem nowej uszcelki trzeba czyms maznąć jakims specyfikiem do uszczekelek by jak najlepiej trzymala ?
Bylem na zwolneiniu caly tydzien w domku ... wiec nikt mi nienarozrabial w srodku
Kupie uszczelke drzwi przednich, mam nadzieje ze niebedzie probelmu z jej dostaniem , czy przed polozeniem nowej uszcelki trzeba czyms maznąć jakims specyfikiem do uszczekelek by jak najlepiej trzymala ?