Glosniczek pod szyba
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
Glosniczek pod szyba
Witam
Czy wiecie moze skad wziac taki oryginalny glosniczek wysoko-tonowy, ktory jest pod szyba? Mozna go jakos wyjac z tej obudowy? Jakie on ma parametry?
Oznaczenie 1HO 035 411
Golf III GTI ADY
Potrzebuje bo chyba mi sie zjaral, nic tam w zasadzie innego nie ma procz kondziora (gdy podlacze na sztuke inny glosniczek - gra).
Nie moglem znalezc podobnergo problemu, wiec pytam, a sluchanie muzyki bez lewej strony meczy (w prawdzie dol lewy gra, ale prawa strona jest duzo wydatniejsza i to wlasnie drazni).
Czy wiecie moze skad wziac taki oryginalny glosniczek wysoko-tonowy, ktory jest pod szyba? Mozna go jakos wyjac z tej obudowy? Jakie on ma parametry?
Oznaczenie 1HO 035 411
Golf III GTI ADY
Potrzebuje bo chyba mi sie zjaral, nic tam w zasadzie innego nie ma procz kondziora (gdy podlacze na sztuke inny glosniczek - gra).
Nie moglem znalezc podobnergo problemu, wiec pytam, a sluchanie muzyki bez lewej strony meczy (w prawdzie dol lewy gra, ale prawa strona jest duzo wydatniejsza i to wlasnie drazni).
- daniel2505
- Użytkownik
- Kontakt:
Nie kombinuj z oryginalnym głośniczkiem, są marnej jakości i ja sam myślę nad zastąpieniem ich czymś innym. Na allegro sa na przykład oryginalne głośniki Philipsa montowane dziś do grupy VAG. U ojca w skodzie graja przyzwoicie. A montaz bez najmniejszego problemu wystarczy dopasować kawałek cienkiego płaskownika i będzie git. Przy gwizdkach nie ma wibracji więc wszystko będzie dobrze.
[url=http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?t=123919/]Mój zielony VARIANT[/url]
Witam.daniel2505 pisze:Nie kombinuj z oryginalnym głośniczkiem, są marnej jakości i ja sam myślę nad zastąpieniem ich czymś innym.
Ja w seacie ibiza juz dawno pozbyłem sie tych orginalnych bzyczków mam teraz MacAudio i jest bezporównania porostu obejrzyj dokładnie swoj głośnik głownie totwory i zajdz do mediamarkt i popatrz jakiej firmy bedzie ci pasował i zakup takie nie koniecznie w media i bedziesz zadowolny.
Pozdro
też polecam wymienić na inne.... mam ten sam problem byłem u gościa zajmującego się montażem sprzętu stwierdził że taki głośniczek (oryginalny) powinno się dostać na szrocie za ok 10 zł nie bylem jeszcze nie szukałem ale drugi który został gra niezbyt miło przy niektórych wysokich dźwiękach po prostu harczy i trzeszczy (nie wiem moze wina radia albo też walnięty) w każdym razie średnioniskotonowe w drzwiach i zwykłe za 80 zl z tyłu całkiem przyjemnie grają ....chyba wogole go wywale ...
jest wszystko w całości odłączasz swój głośniczek i podłączasz mój i wszystko graTical pisze:Narazie nie mam czasu szukac i dobierac jakichs innych, wiec moze jesli proponujesz
to chetnie skorzystam.baggio pisze:jak chcesz to ja mam taki.mogę Ci wysłać za darmo znaczy TY tylko pokryj koszt wysyłki.
A masz to w calej obudowie czy glosniczek wyjety? I oczywiscie rozumiem, ze dziala?
Moje autko:)
http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?p=1022151&sid=3a762b320d640d7f941313ea8916555c#1022151
http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?p=1022151&sid=3a762b320d640d7f941313ea8916555c#1022151
To super Powaznie baggio mozesz mi to oddac za friko? No chociaz dam Ci na browarka .baggio pisze:jest wszystko w całości odłączasz swój głośniczek i podłączasz mój i wszystko gra
To jak, podac Ci moj adres?
[ Dodano: Sob Cze 23, 2007 09:15 ]
Musze przyznac, ze kolega baggio jest godnym polecenia czlowiekiem. Zalatwilismy interes i wszystko sie skonczylo pelnym sukcesem obustronnym
WIELKIE DZIEKI ZA POMOC