Domier mk I 5d
Moderator: G0 Karcio
wtryski już zrobione ?
czarna maska to najlepszy pomysł, bez żadnej bra
jeszcze niżej by sie przedało
po za tym fachowo - ciemne lampy z przodu to dobra opcja (sam mam takie u siebie) i wg mnie lepiej pasują niż krzyże, może chcesz deske z jednym zegarem ? wiem kto takie coś ma na garażu i w sumie leży niepotrzebne
czarna maska to najlepszy pomysł, bez żadnej bra
jeszcze niżej by sie przedało
po za tym fachowo - ciemne lampy z przodu to dobra opcja (sam mam takie u siebie) i wg mnie lepiej pasują niż krzyże, może chcesz deske z jednym zegarem ? wiem kto takie coś ma na garażu i w sumie leży niepotrzebne
- Domier
- Gadatliwa bestia
- Kontakt:
wtryski zrobione okazalo sie ze przewod mial male pekniecie i gubil cisnienie ale juz oki. Co do wysokosci do vwmanii zejdzie napewno nizej. Narazie musi byc taki jak jest. Jeszcze moze sie pobawie z tylnymi lampami. Trzeba je rozkleic, wyjac ten zolty grzybek i troche przyciemnic. Maski sa 2 tak wiec raz tak raz tak
- Domier
- Gadatliwa bestia
- Kontakt:
zalozylem dzis steffany evo 14" 8 i 9J zdziwilem sie bo przod nie wyszedl tak bardzo
Pozniej zabralem sie za ponowne zamontowanie kanapy i maski czarny mat + bra oraz ogolnego ogarniania auta ale juz fotek nie robilem ;p
Pozniej zabralem sie za ponowne zamontowanie kanapy i maski czarny mat + bra oraz ogolnego ogarniania auta ale juz fotek nie robilem ;p
Ostatnio zmieniony śr cze 27, 2007 22:09 przez Domier, łącznie zmieniany 1 raz.