Moce w VR6
Moderatorzy: bugalon, kkkacper, toffic, VIP
- DDR
- Użytkownik
- Kontakt:
Będziemy kombinować stempel,narazie powiem tyle,niejem już 8 godzine niepije chyba też z wrażenia niewiem co z sobą zrobić,od rana serce mi nawalało czekałem na reszte kasy czy ojciec załatwił czy nie - załatwił jednak i szczęście mnie ogarneło,jestem w szoku jak ten samochód zapierdala,jeszcze przerejestrować,troche blachy do roboty,nabić klime i można śmigać.Szok szok niewiem co powiedzieć zatkało mnie . . . Uspokójcie mnie
Z tego co wiem to mam dziury w katalizatorze,a jak go wywalić totalnie opiszcie mi jak możecie.Hmmm rozmawiałem z Chmielem,stwierdził że wynik na hamowni całkiem dobry,remont konieczny niejest,jednak jeśli chciałbym go usprawnić jeszcze lepiej zdałby sie mały remoncik.Co miał pod pojęciem małego remonciku orientujecie sie co by trza było zrobić żeby to doprowadzić do 100% ?? i jakie koszta
Z tego co wiem to mam dziury w katalizatorze,a jak go wywalić totalnie opiszcie mi jak możecie.Hmmm rozmawiałem z Chmielem,stwierdził że wynik na hamowni całkiem dobry,remont konieczny niejest,jednak jeśli chciałbym go usprawnić jeszcze lepiej zdałby sie mały remoncik.Co miał pod pojęciem małego remonciku orientujecie sie co by trza było zrobić żeby to doprowadzić do 100% ?? i jakie koszta
Ostatnio zmieniony śr cze 20, 2007 00:04 przez DDR, łącznie zmieniany 1 raz.
- Borys
- V.I.P.
- Auto: VR6T
- Kontakt:
nie podniecaj sie tak, przejdzie ci, zabraknie jeszcze tej mocyDDR pisze:Będziemy kombinować stempel,narazie powiem tyle,niejem już 8 godzine niepije chyba też z wrażenia niewiem co z sobą zrobić,od rana serce mi nawalało czekałem na reszte kasy czy ojciec załatwił czy nie - załatwił jednak i szczęście mnie ogarneło,jestem w szoku jak ten samochód zapierdala,jeszcze przerejestrować,troche blachy do roboty,nabić klime i można śmigać.Szok szok niewiem co powiedzieć zatkało mnie . . . Uspokójcie mnie
a kat wycinasz puche i dajesz rure i po zawodach
www.vrservice.pl
- andrew19_86
- Forum Master
- Kontakt:
-
- Ma gadane
- Kontakt:
dokładnie, teraz minimum to quattro w benzyniejak się przesiadłem z 1.8 na vr'a to też chodziłem podjarany z 2 tyg...później stwierdziłem,że to taczka,szybko mocy zaczęło brakować
Nocne Mary Squad
djtom w 2009 pisze:Sebastian.... gratuluję.
Zlot w Nysie na dzień dzisiejszy jest najlepszym zlotem w kraju w całorocznym kalendarzu.
- andrew19_86
- Forum Master
- Kontakt:
- Borys
- V.I.P.
- Auto: VR6T
- Kontakt:
ty nie gadaj tylko foty dawaj jakies z roboty twojejBARANMC1 pisze:GADUŁY !!
u mnie nowe kolko pasowe, lekko przetoczone juz nie obciera o podłuznice
Ostatnio zmieniony czw cze 21, 2007 10:13 przez Borys, łącznie zmieniany 1 raz.
www.vrservice.pl