[MK3 MATCH II]LEKKO POMODZONY AFN - prawie jak 20 Jahre :)
Moderator: G0 Karcio
www.ztm.waw.pla jakis drajwer sie znajdzie?
Nocne Mary Squad
djtom w 2009 pisze:Sebastian.... gratuluję.
Zlot w Nysie na dzień dzisiejszy jest najlepszym zlotem w kraju w całorocznym kalendarzu.
seryjne ARL-e to ganiałem na poprzednim setupieGoofi pisze:Teraz mozesz ganiac seryjne ARL-e
teraz mogę stanąć z Jabstonem (zawirusowany ARL) i podejrzewam że może być różnie bo jednak ważę 200 kg mniej
djtom, zapraszam na przejażdżkę, pokażę Ci TDI power
[ Dodano: Sob Cze 30, 2007 07:40 ]
doładownie seryjne dla turbinki GT1749VA czyli 1,35 Bara - czyli bezpieczny setup do jeżdżenia po bułki, temp w dolocie przy upalaniu na rolkach (przejecha łem wczoraj około 40km) max 45 st C, spalanie wczorja tankowałem 5,6 a do uysego sie ostro spieszyłemGrześko pisze: cowboy, na jakim ciśnieniu doładowania teraz jeździsz?
a jak z dymieniem i sprzęgłem?
dymienia nie ma
sprzęgło daje radę zresztą wcześniej miałem 340NM przy 2000 rpm i prawie 8 miesięcy też dawało
trzeba umic jeździć a nie gnieść sandała od 1500 rpm, jak ja się ścigam to kręcę w zakresie 2500 - 4000 rpm
ps. auto kręci się do 5000 z czego do 4700 ma jeszcze 150 KM
Ostatnio zmieniony sob cze 30, 2007 07:42 przez cowboy, łącznie zmieniany 1 raz.