[MK3 MATCH II]LEKKO POMODZONY AFN - prawie jak 20 Jahre :)
Moderator: G0 Karcio
wiedza nie jest niczyją własnością jak kiedyś napisal Voss z forum DIAGTRONIK-ablachy pisze:Ceni się, że wszystko dokładnie opisujesz i pomagasz kiedy potrzeba.
Mody TDI VP (jak kiedyś napisał aw69) trzeba zaczynać od modyfikacji układu wtryskowego !!!!
jestem w stanie załozyć się ze golfik kolegi masakra, bez ruszania programu ! po założeniu tych hybrydek pojedzie na 160KM !!
kwestia FMIC-a to potem zapobiega puchnięciu (ale na hamowni inercyjnej nie bedzie miało większego wpływu) oraz dymieniu, kwestia trubiny to "gora" a fakt że GT1749VA można dostać w dobrej cenie przy moim programie ta turbina chodzi na seryjnym doładowaniu więc odpowiednio eksploatowana powinna długo posłużyć
moim zdniem taki setup jest idealny do codziennej jazdy po bułki, chcąc więcej KONIECZNIE wymiana głowiczki w pompie na 11mm
myslę że po wybebeszeniu auta do 1000kg mógłbym Ci dotrzymac kroku...zaprzal pisze:cowboy, to teraz srednie 15 robisz na 1/4
- Pruszkowiak
- Forum Master
- Kontakt:
a teraz coś dla oka
więć trzeba było grill GTI pomalowac:
i porównanie jak to wygląda
teraz już właściwy Grill na właściwym miejscu
ale Grill GTI nie byłby grillem GTI gdyby nie miał znaczka GTI
w tym celu btrzeba był znaczek pomalować na czarno i obkleic taśmą miejsca które mają zostać czarne
potem pomalowac na czerowno i wygląda to tak:
i całe utko - wprawdzie nieumyte ale jakiś tam pogląd jest jak wygląda z grillem GTI
mam nadzieje że nie popełniłem profanacji wkładając taki znaczek do swojego traktora ?
więć trzeba było grill GTI pomalowac:
i porównanie jak to wygląda
teraz już właściwy Grill na właściwym miejscu
ale Grill GTI nie byłby grillem GTI gdyby nie miał znaczka GTI
w tym celu btrzeba był znaczek pomalować na czarno i obkleic taśmą miejsca które mają zostać czarne
potem pomalowac na czerowno i wygląda to tak:
i całe utko - wprawdzie nieumyte ale jakiś tam pogląd jest jak wygląda z grillem GTI
mam nadzieje że nie popełniłem profanacji wkładając taki znaczek do swojego traktora ?
- GRZANA
- Mistrz KieroVWnicy
- Kontakt:
teraz mu ytlko hokeja brakuje ale wiem czemu go nie ma czerwone GTI duzo lepiej wyglada niz czerwone VW jeszcze na tyl pasowaloby go zGTIkowaccowboy pisze:mam nadzieje że nie popełniłem profanacji wkładając taki znaczek do swojego traktora ?
[ Dodano: Nie 01 Lip, 2007 ]
cowboy, nie myslales zeby gore zderzaka pomalowac struktura? bo z tego co widzialem na majovwce i na fotach to paski sa na lakier naklejone i jakos srednio mi sie to widzi no i przednie lampy sie o smoked prosza
Ostatnio zmieniony ndz lip 01, 2007 09:36 przez GRZANA, łącznie zmieniany 1 raz.
[b][url=http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?p=2116873#2116873]MÓJ MKII ABF[/url] 149,0KM@6234,0rpm 183,6Nm@4411,0rpm :) - nowe foty, nowe mody str.23
SPRZEDAM SKRZYNIE CDA OD ABFa - 667069878[/b]
hokej GTI kupiłem ale nie dało się jeździć bo był 3cm nad ziemią...grzaneczka997 pisze:teraz mu ytlko hokeja brakuje ale wiem czemu go nie ma
mialem go zakładac na zloty ale ostatecznie dałem go Djtomowi
no cóż mogę powiedzieć ze zbliżam się do końca modów !!!
w przyszłą sobote robię smoked lights z przodu i to bedzie koniec modzenia golfika
na wiosne zakupie tarcze Brembo MAX + klocki FERODO DS Performance na przód bo teraz auto szybciej przyspiesza niż hamuje
Ostatnio zmieniony ndz lip 01, 2007 09:35 przez cowboy, łącznie zmieniany 1 raz.
- GRZANA
- Mistrz KieroVWnicy
- Kontakt:
cowboy pisze:no cóż mogę powiedzieć ze zbliżam się do końca modów !!!
a pompa 11mm? itp? :> nie chce mi sie wierzyc szczerze powiedziawszy zawsze mozesz sie z wnetrzem pobawic
[ Dodano: Nie 01 Lip, 2007 ]
grzaneczka997 pisze:cowboy, nie myslales zeby gore zderzaka pomalowac struktura? bo z tego co widzialem na majovwce i na fotach to paski sa na lakier naklejone i jakos srednio mi sie to widzi no i przednie lampy sie o smoked prosza
[b][url=http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?p=2116873#2116873]MÓJ MKII ABF[/url] 149,0KM@6234,0rpm 183,6Nm@4411,0rpm :) - nowe foty, nowe mody str.23
wiesz że twój podpis rozmija się z prawdą już pół roku pewna ibiza z południa smiga na 10 i 216 i ma 164 kuce
poza tym ali miał ponad 160 kucy u siebie i to już kilka lat temu
poza tym ali miał ponad 160 kucy u siebie i to już kilka lat temu
Ostatnio zmieniony ndz lip 01, 2007 12:01 przez metody, łącznie zmieniany 2 razy.