Mekto pisze:Jakbym cię chciał dogonić to musiałbym chyba swapa zrobić na ARL i wirusa mu walić i cholera wie co jeszcze.
zrobie Ci hybrydki a Ty kombinuj FMIC i bedziesz miał 150KM
albo i wiecej jesli pompa zdrowa
[ Dodano: Nie Lip 01, 2007 23:13 ]
Tominator pisze:cowboy podaj mi swój numer gg lub jakiś kontakt bo mam sprawe do Ciebie?
napisz PW - napisz jaką masz sprawe
[ Dodano: Nie Lip 01, 2007 23:25 ]
djtom pisze:cena sławy Grzesiu
wiesz co juz mam w dupie tą sławę
chciałem zrobić dla kolegów hybrydki poki koleś jeszcze ma końcówki a nie idzie na urlop... i zaczęło się że na kolegach z forum chce zarobić nie wiadomo ile
niech kupują wtryski ASV za 1000 PLN... troche sie wkurzyłem i chyba sie wycofam z tego niech każdy kombinuje sam..jeszcze nie bedzie koni bo pompa do bani i bedzie że naciagam
http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?t=111530
zaprzal pisze:o tak "BIG turbo by xxx" w miejsce xxx wstawic jakiegos tunera beczka smiechu
dokładnie tak...
cholera zaprzal mówilem żeby skrzyknac paru chlopakow z forum i mozemy firme tjuningową zakladać
trochim pompy, ventil wtryski, euglen mechanika, zaprzal -dobre pomysly, uysy softy a ja moge byc szefem tego bałaganu
[ Dodano: Pon Lip 02, 2007 08:23 ]
cowboy pisze:chciałem zrobić dla kolegów hybrydki poki koleś jeszcze ma końcówki a nie idzie na urlop... i zaczęło się że na kolegach z forum chce zarobić nie wiadomo ile
juz wszystko wyjaśnione PW