co zamiast kata
Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, bugalon, kkkacper, toffic, VIP
- malutki gti
- Nowicjusz
- Kontakt:
co zamiast kata
siemanko mam pytanie chce wywalic kata bo jest pusty w srodku i tylko brzeczy ale nie wiem jak to wplynie na moc auta i czy nie zakloci to pracy sombdy mam golfa 2 syncrko z silnikiem 1.8 gx co wstawic zamiast kata rurke czy strumiennice i jak to przerobic zeby sombda byla na swoim miejscu a moze mozna ja wywalic ?? z gory dzieki aha czy to ma jakis wplyw na moc auta ??
UCZUCIA ZAGUBILEM UTRACILEM TO CO PIEKNE :(
Zwyklal rure o tej samej srednicy co wlot kata.Ja mam sonde przed katem wiec nie mialem problemu.Jesli u Ciebie jest w kacie(a jest o pusty) a sonda dziala prawidlowo, to mozesz ja wkrecic w przyspawana rure.Ja po wywaleniu kata nie odczulem nic bo byl pusty.Ale brzeczal strasznie po wywaleniu-cisza .
Wielki projekt....rozpocznie sie latem !
- malutki gti
- Nowicjusz
- Kontakt:
skuri ma racje najlepsza rura o tej samej srednicyskuri pisze:Zwyklal rure o tej samej srednicy co wlot kata.Ja mam sonde przed katem wiec nie mialem problemu.Jesli u Ciebie jest w kacie(a jest o pusty) a sonda dziala prawidlowo, to mozesz ja wkrecic w przyspawana rure.Ja po wywaleniu kata nie odczulem nic bo byl pusty.Ale brzeczal strasznie po wywaleniu-cisza .
a nie jak to co niektórzy robia wsatwiajac strumienice za 60 zł i po co?
szkoda tylko kasy
2001-2006 GTI WOLFSBURG EDITION http://www.vwzone.pl/index.php?modul=uzytkownik&id=1672
2006- A6 AVANT 2.5 TDI AEL KREMOWA SKÓRA KLIMATRONIC VOLL WYPAS
2006- A6 AVANT 2.5 TDI AEL KREMOWA SKÓRA KLIMATRONIC VOLL WYPAS
- malutki gti
- Nowicjusz
- Kontakt:
jak bys wiedzial cokolwiek na temat wydechu min. zjawisk falowych to wiedzial bys dlaczego zamontowac strumiennice zamiast rury. posluchales zapewne opini kolesi co to mysla ze bez 10 tys zl zainwestowanych w przerobki nie ma co podchodzic do tematu i teraz glupoty gadasz nie wiedzac nic na temat. fizyke miales?? zdales czy zaplaciles za zdanie?? zasade dzialania strumionki naddzwiekowej znasz?? raczej nie znasz lub zaplaciles za zdanie fizyki bo bajki opowiadasz. boshe ratuj bo juz nie mogeKATO pisze:skuri ma racje najlepsza rura o tej samej srednicyskuri pisze:Zwyklal rure o tej samej srednicy co wlot kata.Ja mam sonde przed katem wiec nie mialem problemu.Jesli u Ciebie jest w kacie(a jest o pusty) a sonda dziala prawidlowo, to mozesz ja wkrecic w przyspawana rure.Ja po wywaleniu kata nie odczulem nic bo byl pusty.Ale brzeczal strasznie po wywaleniu-cisza .
szkoda tylko kasy
malutki brzeczy bo ma gdzies luzy albo o rure napiernicza albo elementy w jej srodku sa luzne zreszta co to za rozmowa jak nie wiesz co to za typ strumionki
kto hamuje ten przegrywa
sprawdz czy nie masz czegos luznego w elementach wydechu, zaczepy rury, obejmy, kolektor wszycho!Zyszek pisze:NO własnie co to za brzeczenie tak jakby kamyk sie obijał po metalu ? CZy to luźny jakis element czy ten katalizator do d.. ?? Słychac to tylko na wolnych obrotach i czasami przy ruszaniu.
kto hamuje ten przegrywa
prozak pisze:jak bys wiedzial cokolwiek na temat wydechu min. zjawisk falowych to wiedzial bys dlaczego zamontowac strumiennice zamiast rury. posluchales zapewne opini kolesi co to mysla ze bez 10 tys zl zainwestowanych w przerobki nie ma co podchodzic do tematu i teraz glupoty gadasz nie wiedzac nic na temat. fizyke miales?? zdales czy zaplaciles za zdanie?? zasade dzialania strumionki naddzwiekowej znasz?? raczej nie znasz lub zaplaciles za zdanie fizyki bo bajki opowiadasz. boshe ratuj bo juz nie mogeKATO pisze:skuri ma racje najlepsza rura o tej samej srednicyskuri pisze:Zwyklal rure o tej samej srednicy co wlot kata.Ja mam sonde przed katem wiec nie mialem problemu.Jesli u Ciebie jest w kacie(a jest o pusty) a sonda dziala prawidlowo, to mozesz ja wkrecic w przyspawana rure.Ja po wywaleniu kata nie odczulem nic bo byl pusty.Ale brzeczal strasznie po wywaleniu-cisza .
szkoda tylko kasy
malutki brzeczy bo ma gdzies luzy albo o rure napiernicza albo elementy w jej srodku sa luzne zreszta co to za rozmowa jak nie wiesz co to za typ strumionki
prozak widze ze ty strasznie nerwowy i bardzo zlosliwy jestes, skoro taki obeznany jestes to powiedz mi co da strumienica na wydechu przy standardowym dolocie, bez stozka itp?
z tego co mowisz to to znasz sie troche, a ja jestem poprostu bardzo ciekaw bo nikt mi nie wytlumaczyl co to da przy pelnej serii!