Ja wkrótce zakładam sprzęgło od VR6 i to turbo rumuńskie na doładowaniu pewnie 1.45 i mam nadzieję zę bedzie wszystko ok.
![bigok :bigok:](./images/smilies/bigok.gif)
Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, G0 Karcio, Haki, Qto, marcin7x5, VIP
wiesz co, nie chce mi się walczyć z człowiekiem... przecież kazdy kto chce mieć gware idzie do ASO i kupuje za 3000 PLN...Tominator pisze:ja bym próbował w końcu 900zł drogą nie chodzi a jeśli rozwaliła sie turbina w pierszych 6 miesiącach po zakupie to sprawa raczej wygrana
kurtka na wacie, Wy to tam w tym Białym to wszystko macie pochowane w dziuplach, wariaty jednezaprzal pisze:u Borysa lezy ladny kolektor w sam raz pod gt20 :>
dokładnie, idealna turbina nie powinna gwizdać... wprawdzie moja GT17 pracowała bezszelestnieSouleR pisze:przy szczelnym ukladzie gwizd nie jest mile widziany
cowboy pisze:bezpieczne w tym sensie, że nie bede się bał pocisnąć na autostradzie 220 km/h, czy kręcić auto do 4500 rpm...
nei trzeba nic zlecac, sporo ich lezyjeśli jednak okaże się ze to kupa, to chyba zlece zrobienie GT20-tki
Odważnie - 220 na skrzyni CYP toż to 4700 rpmcowboy napisał/a:
bezpieczne w tym sensie, że nie bede się bał pocisnąć na autostradzie 220 km/h, czy kręcić auto do 4500 rpm...
za zimny olej to tez niedobrze. Aw69 ma u siebie 230koni 430nm i ostatnio mierzyl temp oleju i nie ma takiej potrzebyPinkFloyd pisze:Cowboy a nie myslałeś o założeniu chłodniczki oleju??? Mój kolega sobie założył i ukłąd oleju mu wzrósl tylko o 0,2l http://www.allegro.pl/item212730751_aud ... _03_r.html a cisnienie to samo a temp. w czasie jazdy spadła do średniego 80st.
Jezeli pamietam to poleciał wirnik od strony wydechu- nie myślałś zeby wytzrepać to z wydechu???
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 22 gości