Deska od Seata Ibizy 2004 w golfie 2 by KamilW
Moderatorzy: QQxQ, G0 Karcio, VIP
- kaczor4011
- Forumowy spamer :)
- Piwiracing
- Mały gagatek
- Kontakt:
- rysiektr
- Mistrz KieroVWnicy
- Kontakt:
a fotele pasuja bez przeróbek??kanapa też pasuje??
bo wyglada to zajeb....... fajnie
bo wyglada to zajeb....... fajnie
http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?f=88&t=164952 mój były golf
Dzikun Performance - swapy silników VAG
adaptery do obrotomierza 1.8T VR5 VR6 R32 golf mk1 mk2
M 3.8.X, ME 7.X.X, MED 9.1 immo off, usuwanie sond, błędów DCT, dogrywanie LC, POPS & BANGS itd.
elektryka/wiązki do swapów wysyłkowo
Dzikun Performance - swapy silników VAG
adaptery do obrotomierza 1.8T VR5 VR6 R32 golf mk1 mk2
M 3.8.X, ME 7.X.X, MED 9.1 immo off, usuwanie sond, błędów DCT, dogrywanie LC, POPS & BANGS itd.
elektryka/wiązki do swapów wysyłkowo
- Gruby_malbork
- Forum Master
- Kontakt:
- KamilW
- Forum Master
- Kontakt:
Wlasnie jestem swiezo po powrocie z prac. Jak juz wspominalem wczesniej, auto zostalo wybebeszone, cale wygluszenie usuniete, karoseria obspawana (polega to na tym zewszystkie laczenia blach sa spawane - dzieki temu karoseria uzyskuje znacznie wieksza sztywnosc) - w sumie obspawalem sam srodek, bez komory silnika i bagaznika a juz zniknal efekt zacinania sie drzwi przy podnoszeniu na podnosniku. oto kilka fotek z przebiegu prac - wiecej fotek i opisu bedzie pozniej (chwilowo nie mam czasu na rozpisywanie sie)
Aha no i beda tez fotki z efektu koncowego
Oto pierwszy rzut na moje dzielo ocencie
[ Dodano: Pią Wrz 28, 2007 17:06 ]
[ Dodano: Pią Sty 04, 2008 20:21 ]
Niestety to koniec mojego tematu. Autko idzie na sprzedaz a ja przesiadam sie do BMW. Prosze o zamkniecie tematu.
Aha no i beda tez fotki z efektu koncowego
Oto pierwszy rzut na moje dzielo ocencie
[ Dodano: Pią Wrz 28, 2007 17:06 ]
podswietlenie czego??GoBoss_malbork pisze:jeszcze ladna kiera i podswietlenie
[ Dodano: Pią Sty 04, 2008 20:21 ]
Niestety to koniec mojego tematu. Autko idzie na sprzedaz a ja przesiadam sie do BMW. Prosze o zamkniecie tematu.
KamilW,
Witam... mam pytanie odnośnie podłączenie licznika w golfie 2. chodzi o to że ja mam stary model z 88r, a chce podłączyć taki o 4 lata młodszy z obrotomierzem. trudność jest taka że w moim aucie jest jedna wtyczka a w nowym liczniku o ile sie nie myle jest tylko jedno wejśćie.... nie wspominając o tym że z tego co słyszałem to żeby licznik pokazywał średnie spalanie to musze dokupić jakiś komputer... z góry dzięki za odpowiedź
Witam... mam pytanie odnośnie podłączenie licznika w golfie 2. chodzi o to że ja mam stary model z 88r, a chce podłączyć taki o 4 lata młodszy z obrotomierzem. trudność jest taka że w moim aucie jest jedna wtyczka a w nowym liczniku o ile sie nie myle jest tylko jedno wejśćie.... nie wspominając o tym że z tego co słyszałem to żeby licznik pokazywał średnie spalanie to musze dokupić jakiś komputer... z góry dzięki za odpowiedź
Mialbym prosbe wyslalbys mi fotki tej deski na maila [email protected] dzieki wielkie aa i duzo miales problemow z podlaczeniem zegarow nagrzewnicy i tych wszystkich rzeczy na desce ?? prosze o odp