Witam ... Sluchajcie.. mam malego zonka z moim autem .. a dokladniej ze skrecaniem /
W prawa strone streca o wiele za mocno a natomiast w lewo jak skrecam to skreca o wiele wiele mniej i potem pasek halasuje.. wiec kazali mi sprawdzic drazki.. ale jak wiadomo
Diesel maja2 rodzaje drazków a dokleniej LISTWY . LISTWe AMARYKANSKA ZF365 a ja mam WR 370 - do Ulatwienia dla specjalistów dodam ze MAM DIeSLA 1.9 D .. Matcha 95r .. i jakie tu powinny byc drazki i co idzie jeszcze sprawdzic albo co przestawic zeby byl dobry skret ( równy w lewno jak i w prawo ) przesto tez opony mi sie przednie zdieraja ;/;/ na bokach a jak wiadomo przód jest najwazniejszy
Prosze pomocy ODPISCIE
Jakie drazki powinny byc?
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
Jakie drazki powinny byc?
Ostatnio zmieniony sob lip 14, 2007 17:36 przez ms13 GOLF, łącznie zmieniany 2 razy.
-
- Użytkownik
Witam ponownie wiec tak .. drazki sa tak sama odkrecone kierownica jest na prosto ustawiona drazki sa jednakowej dlugosci .. ale z tego sie dowiedzialem to mozliwe ze jest uszkodzoan listwa;/;/ gdyz moz byc przesynieta o pare zabków na listwie ///
Wie ktos moze czy to prawada// i czy gdzies jest jakas Blokada na listwie bo jakies koles mi tak mówil ??
Wie ktos moze czy to prawada// i czy gdzies jest jakas Blokada na listwie bo jakies koles mi tak mówil ??