[MK3 MATCH II]LEKKO POMODZONY AFN - prawie jak 20 Jahre :)
Moderator: G0 Karcio
Hehe no to teraz czekamy na konkrety z jazdy i z testów. Ciekawy jestem jak ona się będzie spisywać i czy nie będzie problemów z ustawieniem.
Temat ciekawi mnie tym bardziej bo mam turbinę z tego samego źródła co Cowboy i powiem że zastanawiam się nad zmontowaniem takiej hybrydki u mnie bo ię boję że mi też wysra AWX na trasie gdzieś.
Cowboy czekam na wrażenia. Trochę czasu mam to poobserwuje dokładnie ten temat i twoje opinie o nowej dmuchawie.
Powodzenia i gratki wytrwałości.
Temat ciekawi mnie tym bardziej bo mam turbinę z tego samego źródła co Cowboy i powiem że zastanawiam się nad zmontowaniem takiej hybrydki u mnie bo ię boję że mi też wysra AWX na trasie gdzieś.
Cowboy czekam na wrażenia. Trochę czasu mam to poobserwuje dokładnie ten temat i twoje opinie o nowej dmuchawie.
Powodzenia i gratki wytrwałości.
spoko - jak czytales odpowiedź sprzedawcy to pierwszy przypadek...Mekto pisze:Temat ciekawi mnie tym bardziej bo mam turbinę z tego samego źródła co Cowboy
po prostu za mocno jej dowaliłem i miałem pecha..
teraz masz mniejsze doładowanie... a jak założysz hybrydki to zjeżdżaj z doładowaniem powyżej 4000 rpm - ona chyba nie lubi wysokich obrotów
z ustawieniem nie bedzie problemów bo w zasadzie można by nic nie ruszać... ale z racji że wydajniejsza to ciutke rozkręcę sztangę - Laga większego nie ma więc nie zaszkodzi troszkę jej poluzować ostrogi
dzisiaj zrobie około 450 km więc się wszystko ułoży
ps. po odpaleniu nic nie dymił - czyli prawie wszystko poszło w dolot - z FMIC-a wylałem około 2L oleju - dolałem potem około 2,5 L
resztki wirnika zostały w obudowie - on po prostu gwałtownie stanął po pęknięciu ośki...
pozdrawiam
tak, leciałem do Wrocka dzisiaj z Wielunia i z powrotem juz 250 km przejechanetomyart pisze:Widziałem Cie pod Wrocławiem
wracam rankiem do Wawy - nie chce mi sie juz jeździćdjtom pisze:cowboy, jak zdążysz to zapodaj wieczorem do Arkadii
no cóz to raczej krok w bok - musiałem naprawić swoją głupotę nie ma co butować bez potrzebygiet pisze:Gratuluje kolejnego kroku naprzód...
- Pruszkowiak
- Forum Master
- Kontakt:
bez przesady... to prawie to samo - troszkę wydajniejszy kompresorPruszkowiak pisze:teraz turbina hybryda to nie pogada
to najważniejsze - pod tym katem kupowałem ze sprawdzonego źródła i z gwarancją, a nie pod kątem zwiększania doładowania czy mocy...Pruszkowiak pisze:Aby się dobrze i bezawaryjnie pompowała
[ Dodano: Pon Lip 16, 2007 14:10 ]
sie wczoraj zmusiłem i umyłem grata:
- lolo_golf
- VWGolf.pl Killer
- Kontakt:
No i elegancko Fura na zewnątrz jak i pod maską konkret wiec co tu dużo mówić
Według mnie golf jest zrobiony na ZERO- igiełka...
Według mnie golf jest zrobiony na ZERO- igiełka...
Ostatnio zmieniony śr lip 18, 2007 13:40 przez lolo_golf, łącznie zmieniany 1 raz.