MK3 TDI by kkkubek
Moderator: G0 Karcio
- Kfjatushek
- Nowicjusz
[ Dodano: 12 Lip 2007 19:28 ]
Do zobaczenia ...kkkubek pisze: Bardzo dziekuje za taki mily komentarz od kobietki Widze ze na manie lecisz wiec prawdopodobnie do zobaczenia
Ostatnio zmieniony czw lip 12, 2007 19:29 przez Kfjatushek, łącznie zmieniany 2 razy.
- covacsxxx
- Forum Master
- Kontakt:
kkkubek, normalnie zalamales mnie tymi fotami..sa zajebiste...obrobka wychodzi ci extra....powiedz jakim programem to robisz...kurcze musze go ogarnac i probowac gonic ciebie w umiejetnosciach...golfik pierwsza klasa
Ostatnio zmieniony pt lip 13, 2007 18:09 przez covacsxxx, łącznie zmieniany 1 raz.
[img]http://img387.imageshack.us/img387/3857/covacsxxxmp9.png[/img]
Dzieki Fotki sa obrabiane PS ale dopiero co zaczolem sie tym bawic wiec za duzo tam nie umiemcovacsxxx pisze:kkkubek, normalnie zalamales mnie tymi fotami..sa zajebiste...obrobka wychodzi ci extra....powiedz jakim programem to robisz...kurcze musze go ogarnac i probowac gonic ciebie w umiejetnosciach...golfik pierwsza klasa
NORD-VAG.PL
Oj zeby zalapac program to mi bardzo duzo brakuje,wystarczy zobaczyc na foty i obrobke K3fira,moja to takie malenkie raczkowanie dopiero,a robie wlasnie tak jak piszesz na zasadzie prob i bledow przegladam i patrze co do czego jest.Pozdrawiamcovacsxxx pisze:no to gratuluje umiejetnosci i zalapania programu...miales jakies wskazowki czy na zasadzie prob i bledow??kkkubek pisze:ale dopiero co zaczolem sie tym bawic wiec za duzo tam nie umiem
NORD-VAG.PL
- lolo_golf
- VWGolf.pl Killer
- Kontakt:
I tak bardzo fajnie ci to wychodzi Też musze się za to zabraćkkkubek pisze:Oj zeby zalapac program to mi bardzo duzo brakuje,wystarczy zobaczyc na foty i obrobke K3fira,moja to takie malenkie raczkowanie dopiero,a robie wlasnie tak jak piszesz na zasadzie prob i bledow przegladam i patrze co do czego jest.Pozdrawiamcovacsxxx pisze:no to gratuluje umiejetnosci i zalapania programu...miales jakies wskazowki czy na zasadzie prob i bledow??kkkubek pisze:ale dopiero co zaczolem sie tym bawic wiec za duzo tam nie umiem
Reszte fotek z ATS masz tutaj,tylko cos nik nie zaglada w ten temat:idgray pisze:czemu tak mało tych fotek ?
http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?t=113912
NORD-VAG.PL
- bialko1991
- VWGolf.pl Killer
- Kontakt: