Jaki przebieg ma twoj DIESEL
Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, G0 Karcio, Haki, Qto, marcin7x5, VIP
-
- Nowicjusz
A mój diesel 1,9 tdi ma 112 tys km. W ciągu roku robię ok 7-8 tyś, chyba że mamy wypad do niemiaszków lub gdzieś tam. poprzednie autko -passat b5 był kupiony przy 103 tys. sprzedany po roku przy 110 tys.
cały czas się zastanawiamy po cóż nam diesel...
pozdrawiam
cały czas się zastanawiamy po cóż nam diesel...
pozdrawiam
Ostatnio zmieniony czw lip 19, 2007 14:33 przez Trynity, łącznie zmieniany 1 raz.
- maryjan
- Gadatliwa bestia
Mój gofik ma 166 nakulane,
ale jeżdżę czasami Octawia mojego Wuja 1,9 TDI 90 PSów......1999 rok.....356 tyś km przebiegu....BEZ REMONTU! Pali i jeżdzi jak powinna. Silnik nie do zdarcia jak sie o niego dba i pilnuje wszystkich przeglądów!
Najlepsze jest to, że miałem okazje jeżdzić audi A6 1,9 TDI po przedstawicielu w niemczech miało nakulane 523 tyś km, oniemiałem jak wsiadłem, niemogłem uwierzyć, że środek był w tak dobrym stanie! Ale niestety kopciło niemiłosiernie i silnik był do remontu...
Więc prawda taka, że dbane TDI powinno wytrzymać pół miliona bez remontu, powtarzam DBANE!
Pozdrawiam
ale jeżdżę czasami Octawia mojego Wuja 1,9 TDI 90 PSów......1999 rok.....356 tyś km przebiegu....BEZ REMONTU! Pali i jeżdzi jak powinna. Silnik nie do zdarcia jak sie o niego dba i pilnuje wszystkich przeglądów!
Najlepsze jest to, że miałem okazje jeżdzić audi A6 1,9 TDI po przedstawicielu w niemczech miało nakulane 523 tyś km, oniemiałem jak wsiadłem, niemogłem uwierzyć, że środek był w tak dobrym stanie! Ale niestety kopciło niemiłosiernie i silnik był do remontu...
Więc prawda taka, że dbane TDI powinno wytrzymać pół miliona bez remontu, powtarzam DBANE!
Pozdrawiam
Dziki
-
- Gadatliwa bestia
- greg6.7
- Nowicjusz
vw jetta(bora) 2001rok silnik alh tylko 150 tys ale mil (240 tys km) wszystko ciagle orginalne poza przeplywomierzem i ma sie super
Jetta znajomego tez 2001 rok alh ma juz troche wiecej 295 tys mil (475 tys km) poza przeplywomierzem musial wymienic jeszcze sprzeglo reszta orginal. A stan silnika bardzo dobry
Jetta znajomego tez 2001 rok alh ma juz troche wiecej 295 tys mil (475 tys km) poza przeplywomierzem musial wymienic jeszcze sprzeglo reszta orginal. A stan silnika bardzo dobry