Witam.
Wczoraj w moim golfiku wystapił pewien problem. Gdy mam właczoną klime i nawiewy to po włączeniu świateł mijania klima i nawiewy wyłączają sie. Wygląda to tak ze jak włącze światła to mi odcina obwód gdzie mam wpiete wlączniki klimy i nawiewów. Miał juz ktos taki problem ?? Jutro czeka mnie dłuzsza trasa i przy obecnej pogodzie bez klimy bedzie problem. Klima firmy Diavia manualna. Do tej pory nie było żadnego problemu z elektryką. Jaki moze byc tego powód ?
Problem z klimą i nawiewami
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
Problem z klimą i nawiewami
Ostatnio zmieniony sob lip 21, 2007 13:15 przez razor, łącznie zmieniany 1 raz.
troszke to dziwne , bo klima orginalna nie ma żadnego powiązania ze światłami , tak naprawde to żadna klima nie ma powiązania ze światłami , jedyne co przychodzi mi do głowy to że po włączeniu świateł razem z klimą masz duże obciążenie silnika oraz większy pobór prądu i puszcza Ci przekażnik , lub sterownik który odłącza sprzęgło kompresora , nie znam tych klim co masz , bo one są dokładane nieorginalnie , ale musi mieć jakiś przekażnik lub sterownik i prawdopodobnie to on Ci szwankuje
- macbu
- Użytkownik
- Kontakt: