[GOLF MK2] GTi by robal - SPRZEDANY ;/
Moderator: G0 Karcio
- bialko1991
- VWGolf.pl Killer
- Kontakt:
-
- Mały gagatek
- Kontakt:
a sprzedalem rzeczywiscie przedwczoraj i dzis kupilem paska b3 kombirobal264 pisze:z tego co wiem to sprzedales juz swoja kuchenke i teraz paska chcesz kupic b3 czy b4
fotexy na gg moge Ci wyslac
Pozdro
mk2 CL 1.3 MH > mk2 GTi 1.8 PF > mk2 GL 1.6 RH > Passat B3 Kombi GL 1.8 RP > Corrado USA 1.8 16V KR > Passat B3 Kombi GL 2.0 2E & mk2 GT 1.8 RP > BMW e36 coupe 318is > Passat B5 1.9 TDi & Mk3 GTi XX Jahre 2.0 ABF
- robal264
- Forumowy spamer :)
- Kontakt:
fotexy juz widzialem ladny pasek i felge niezla zakupiles - gratuluje
ja znowu jako ze moj rp umarl zrobilem sobie swapa na pf, niby nic ale te 17koni potrafi ucieszyc czlowieka, tym bardziej ze spalanie jest jak w rp
nie mam zbytnio fotek bo nie bylo czasu ani wolnej reki do ich zrobienia tylko tych pare ponizej,
tydzien temu w czwartek bylem ze szagrem ponad 200km od domu po graty, na chate dotarlismy pozno w nocy a przyczepka pekala w szwach i ledwo auto ja ciagnelo ale warto bylo silnik chodzi dobrze choc ma pewne niedociagniecia ale zrobi sie, ze swojego rp wyprulismy ze szwagrem doslownie sysko, zostala tylko chlodnica i ta pompa co jest w baku reszta poszla w odstawke, silnik kupilem ze skrzynia o oznaczeniu agu ( bardzo krotka jak dla mnie) z pelnym osprzetem czyli wszystko co fabrycznie do niego ma byc zamontowane, do tego polosie, zbiornik paliwa z przewodami, obie pompy, przeplywke z filtrem, wiazke z kompem i skrzynka z bezpiecznikami, do tego dostalem drugi kompletny silnik tyle ze gora tylko nadaje sie do wykorzystania, no sysko sysko bylo, kosztowalo mnie to 1,5 tys z transportem, wiec mysle ze warto, tymbardziej ze obecnie chodzi juz naprawde ladnie.
Ponizej tych pare fotek, przekladka wszystkich gratow zajela jeden dzien, efekt poczatkowo byl hu... ale obecnie sytuacja jest opanowana a autko jezdzi coraz lepiej, jak wspomnialem drazni mnie skrzynia bo jest krotka strasznie, ale czuc roznice w mocy, buta ma niezlego
jeszcze przed calkowitym demontazem przodu
tutaj marcinoGTI z lewej i szwagier z prawej w trakcie skrecania juz przodu
tak juz wygladalo sysko po wlozeniu i moj nowy motor,obecnie ma juz nowa pokrywe i walek rozrzadu ze szaklankami do tego oliwa i filtr
a to ja jak demotowalem pompe paliwa, ale mnie wkurzaly te metalowa opaski samozaciskowe masakra, z reszta tak samo mocno jak przewody paliwow e:grrrr:
zaluje baardzo ze nie ma wiecej zdjec ale naprawde nie mial kto je robic bo nie bylo kiedy te zrobila panna dlugo po tym jak juz sysko bylo zamontowane (oprocz pierwszej foty ta jest z dnia wczesniejszego )
ogolnie to mam troche gratow z rp jakby kogos interesowaly
ja znowu jako ze moj rp umarl zrobilem sobie swapa na pf, niby nic ale te 17koni potrafi ucieszyc czlowieka, tym bardziej ze spalanie jest jak w rp
nie mam zbytnio fotek bo nie bylo czasu ani wolnej reki do ich zrobienia tylko tych pare ponizej,
tydzien temu w czwartek bylem ze szagrem ponad 200km od domu po graty, na chate dotarlismy pozno w nocy a przyczepka pekala w szwach i ledwo auto ja ciagnelo ale warto bylo silnik chodzi dobrze choc ma pewne niedociagniecia ale zrobi sie, ze swojego rp wyprulismy ze szwagrem doslownie sysko, zostala tylko chlodnica i ta pompa co jest w baku reszta poszla w odstawke, silnik kupilem ze skrzynia o oznaczeniu agu ( bardzo krotka jak dla mnie) z pelnym osprzetem czyli wszystko co fabrycznie do niego ma byc zamontowane, do tego polosie, zbiornik paliwa z przewodami, obie pompy, przeplywke z filtrem, wiazke z kompem i skrzynka z bezpiecznikami, do tego dostalem drugi kompletny silnik tyle ze gora tylko nadaje sie do wykorzystania, no sysko sysko bylo, kosztowalo mnie to 1,5 tys z transportem, wiec mysle ze warto, tymbardziej ze obecnie chodzi juz naprawde ladnie.
Ponizej tych pare fotek, przekladka wszystkich gratow zajela jeden dzien, efekt poczatkowo byl hu... ale obecnie sytuacja jest opanowana a autko jezdzi coraz lepiej, jak wspomnialem drazni mnie skrzynia bo jest krotka strasznie, ale czuc roznice w mocy, buta ma niezlego
jeszcze przed calkowitym demontazem przodu
tutaj marcinoGTI z lewej i szwagier z prawej w trakcie skrecania juz przodu
tak juz wygladalo sysko po wlozeniu i moj nowy motor,obecnie ma juz nowa pokrywe i walek rozrzadu ze szaklankami do tego oliwa i filtr
a to ja jak demotowalem pompe paliwa, ale mnie wkurzaly te metalowa opaski samozaciskowe masakra, z reszta tak samo mocno jak przewody paliwow e:grrrr:
zaluje baardzo ze nie ma wiecej zdjec ale naprawde nie mial kto je robic bo nie bylo kiedy te zrobila panna dlugo po tym jak juz sysko bylo zamontowane (oprocz pierwszej foty ta jest z dnia wczesniejszego )
ogolnie to mam troche gratow z rp jakby kogos interesowaly
- robal264
- Forumowy spamer :)
- Kontakt:
obecie nie wiem czy zostane na tych felgach na przyszly sezon, teraz przy nowym motorze siadl troszke nizej i lekko zaczyna trzec o nadkole z prawej, na szczescie jest plastikowe, blacha poki co nie ruszona dalej patrzac to chcialbym go nizej i nie wiem czy dac waska felge w jakis 15calach czy szeroka w 14stu, te drugie to pasuja bardziej do szerokiego zderzaka niz waskiego wiec nie wiem, ostatnio naszla mnie ochota na RMy albo borbety, jednakze to najwczesniej na poczatku wiosny 2008 teraz swap pachlonal sporo kasy a jeszcze mam jedna rzecz do kupienia do silnika (dosc droga), z reszta zima teraz i nie ma co szalec z felgami
a moze jest ktos chetny na ats cup ? z oponkami za 600zl ?? dodaje dluzsze sruby do montazu gratis i stozki,ale odbior osobisty
a moze jest ktos chetny na ats cup ? z oponkami za 600zl ?? dodaje dluzsze sruby do montazu gratis i stozki,ale odbior osobisty
Ostatnio zmieniony wt paź 02, 2007 18:49 przez robal264, łącznie zmieniany 1 raz.
- dawid018
- Mistrz KieroVWnicy
- Kontakt:
widze że teraz wszyscy chca wąskie fele.ja zresztą też.tzn może nie tyle wąskie co płaskie.rm-y by u ciebie fajnie wygladały z ciemnym środkiem.pomyśl o tym bo może być ciekawie.
obecne mkII by dawid018
http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?p=3081850#3081850
BYŁE MK2 by dawid018-wszystkie foto na I str.
http://www.forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?t=63413
http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?p=3081850#3081850
BYŁE MK2 by dawid018-wszystkie foto na I str.
http://www.forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?t=63413
Nie gadaj , po przesiadce z RP na PF przód Ci więcej siadł ???? Przeciez róznica w wadze tych silników nie jest chyba wieksza niż kilkanaście kilogramów .robal264 pisze:teraz przy nowym motorze siadl troszke nizej i lekko zaczyna trzec o nadkole z prawe
P.S. Ja tez mysle o sprzedaniu swoich ATS Cup 7x15 ET28 i zalożeniu czegos innego o innym ET cos w okolicy 35
Ostatnio zmieniony wt paź 02, 2007 21:30 przez homsky, łącznie zmieniany 1 raz.
[url=http://www.motostat.pl/vehicle-stats/20938][img]http://www.motostat.pl/user_images/20938/icon5.png[/img][/url]