Helixy 62 czy powerbass`y ??
Moderatorzy: dan124, powalla, VIP
- Rafo87
- Mały gagatek
- Kontakt:
Ja mam u siebie Helixy Blue 62 i mam je podpięte pod samo radio Pioneer DEH-30MP i dają rady, teraz będę je podłanczał pod jakiś wzmacniacz i zobaczymy czy lepiej zagrają, podobno tak, jeżeli chcesz pod samo radio to weź Helixy.
www.maraja.pl - Wideofilmowanie & Fotografia Ślubna
www.czartertresna.pl - Czarter Jachtu na Jeziorze Życieckim
www.czartertresna.pl - Czarter Jachtu na Jeziorze Życieckim
- Kubus20
- VW Baron
- Kontakt:
I tu masz najlepszą odpowiedź na swój problem. Czy kupisz helixy, czy Powerbassy, i tak za jakiś czas będziesz chciał kupić do nich wzmacniacz .Rafo87 pisze:Ja mam u siebie Helixy Blue 62 i mam je podpięte pod samo radio Pioneer DEH-30MP i dają rady, teraz będę je podłanczał pod jakiś wzmacniacz i zobaczymy czy lepiej zagrają, podobno tak, jeżeli chcesz pod samo radio to weź Helixy.
A które grają lepiej, to trzeba posłuchać.
-
- Forum Master
- Kontakt:
Moim zdanie ,to najpierw zadaj sobie pytanie :czy bedę wygłuszał drzwi i mocował głosniki na dystansach z MDFu ? Jeśli nie masz zamiaru sie w "to" bawić i zamocujesz głośniki do tapicerki ...............to weź jakiekolwiek ,bo i tak będzie kicha z basu .Podstawą jest "zrobienie" drzwi .
PS: z tych co podałeś weź ..........hmmmm ....to jedna klasa i oba są OK
PS: z tych co podałeś weź ..........hmmmm ....to jedna klasa i oba są OK
Ostatnio zmieniony pn lip 23, 2007 16:55 przez powalla, łącznie zmieniany 1 raz.
- Kubus20
- VW Baron
- Kontakt:
a po wszystko zgłosić się do mnie i jeszcze trochę zaoszczędzićpowalla pisze:Polecam uDimension junior 4.300 ,może do "mocarzy" nie należy ale jakość dźwięku i przestrzenność na bardzo wysokim poziomie.
Jeśli planujesz " aż taki" wzmacniacz ,to głośniki polecam PB ES6c (379zł) ,naprawdę warto dołożyć te 80zł.
Zresztą już chyba wiesz...