Szkoda,a czemu?Juz myslem ze poogladam takie cacuszkohazel84 pisze:Tylko, że nie jadę swoim
MK3 TDI by kkkubek
Moderator: G0 Karcio
Specjalnie na czatach ciagle ktos stal i pilnowal bo widzialem jak tam cie kreciliscie Milo bylo poznac kolege Strune7 i Dawce_Nerek tylko szkoda ze nic razem nie wypilismy Pozdrawiam i sadze e to nastepnego jakiegos zlotu jak sie uda
Ostatnio zmieniony pn lip 30, 2007 18:51 przez kkkubek, łącznie zmieniany 1 raz.
NORD-VAG.PL
Bylo duzo smiechu i zartow hehe,jeszcze raz napisze milo bylo poznac i wypic browarka,mam nadzieje ponownie na jakims zlocie sie pogada i wypije piwkok3fir pisze:dobrze sie z wami zwiedzalo wieczorem to co sie blyszczy i swieci hhehe czasem taka padaka byla ze poncek ze smiechu prawie na ziemi lezal
NORD-VAG.PL
Ja cos tam mam ale jeszcze nie obrobilem,dzisiaj dopiero wrzuce foty z mani,a potem zabiore sie za robienie fote z sesji,a na fotki k3fira sam tez czekam z niecierpliwoscia co tam wymodzipczerniej pisze:A gdzie Ty masz jakąś swoją sesje ? Poncek ma taka kozacka .... dawaj jakieś porządne foty furki na pewno k3fir coś tam Ci pstryknął ?
NORD-VAG.PL