DZI TI AJ od bossmana (aktualizacja str. 53)
Moderator: G0 Karcio
Ale to trzeba jakieś porozumienie stron zawrzeć. Oczywiście z tym pozytywem to był żart.
Moje vwozidełko - MK IV - viewtopic.php?f=89&t=466689" onclick="window.open(this.href);return false;
*daniel*,
k0nr4d,
nie takie hop siup zrobić przymiarkę bo oryginalna wąska dokładka bardzo mocno siedzi i trzeba poza tym kanał....poza tym im dłużej jej nie będę przymierzał, tym dłużej będę miał dobry humor hehe
no sesja miała być dzisiaj robiona ale wypadł mi wyjazd i sesja przeniesiona na może przyszły weekendczekamy na foty i jakąś sesje z nowym zamiataczem kurzu
k0nr4d,
nie przymierzyłem jeszcze, po niedzieli to zrobię, teraz sobie leży na szafie i się psychicznie przygotowujeno i przymierzyłeś chociaż tą nową dokładkę?
nie takie hop siup zrobić przymiarkę bo oryginalna wąska dokładka bardzo mocno siedzi i trzeba poza tym kanał....poza tym im dłużej jej nie będę przymierzał, tym dłużej będę miał dobry humor hehe
https://www.facebook.com/BadPhotographer?ref=hl" onclick="window.open(this.href);return false;
- k0nr4d
- _
- Auto: GSXR/A8
- Silnik: R4V8
- Kontakt:
Jak zmieniałem u kumpla dokładkę to miałem ten fart (a on nie ), że mocowanie dokładki z prawej strony zderzaka było urwane Wystarczyło pociągnąć za tą odstającą część dokładki i poszło wszystko z górki. Potem tylko jedna śrubka, nakrętka i podkładka, żeby umieścić mocowanie na swoim miejscu. Szpara oczywiście jest pomiedzy prawą i lewą częścią. Pytałem się Grzany, czy dałoby radę coś z tym zrobić, ale podobno może z tego wyjść więcej złego niż dobrego.Bossman pisze:wąska dokładka bardzo mocno siedzi
żeby nie było aż tak straszliwie nudno w tym profilu to jakieś fotki wrzucę
Ostatnio zmieniony wt lip 31, 2007 00:40 przez Bossman, łącznie zmieniany 1 raz.
https://www.facebook.com/BadPhotographer?ref=hl" onclick="window.open(this.href);return false;
No proszę żeś się postarał i w miarę ładne zdjęcia zrobił
Moje vwozidełko - MK IV - viewtopic.php?f=89&t=466689" onclick="window.open(this.href);return false;
eomer, no weź, bo się zawstydzę
fotki jak fotki, ale Ty to mógłbyś coś cyknąć nowego w swoim temacie, bo masz o tym niekiepskie pojęcie i aparaturkę też masz pierwsza klasa.....a w profilu 3 zdjęcia na krzyż( oczywiscie nie licze fotek z sesji zakładania uchwytu na kubeczki )...by sie wstydził kolega
fotki jak fotki, ale Ty to mógłbyś coś cyknąć nowego w swoim temacie, bo masz o tym niekiepskie pojęcie i aparaturkę też masz pierwsza klasa.....a w profilu 3 zdjęcia na krzyż( oczywiscie nie licze fotek z sesji zakładania uchwytu na kubeczki )...by sie wstydził kolega
Bossman, problem polega na tym że zawsze robię fotki wszystkim innym a nie sobie i nie mam co zamieścić na forum ale wkrótce będą zachodziły zmiany więc będą nowe fotki.
blachy,
dziekować za słuszną uwagę
a jak chcesz to podrzuć mi jakąs fotkę to może coś pokombinuję zeby jakos naczej ( niekoniecznie ) lepiej wyglądała
a jakoś mi tak zostało takie zboczenie z tą datą po pracy mojej poprzedniej wkoncu muszę wyłączyć tę opcję bo faktycznie na kij to potrzebne jestMaciupeńka uwaga jest taka, żebyś nie robił fotek ze znacznikiem czasowym (data). Psuje efekt delikatnie.
dziekować za słuszną uwagę
a jak chcesz to podrzuć mi jakąs fotkę to może coś pokombinuję zeby jakos naczej ( niekoniecznie ) lepiej wyglądała
Coś więcej na ten temat, bo wzbudza przeróżne domysłyBossman pisze:a jakoś mi tak zostało takie zboczenie z tą datą po pracy mojej poprzedniej
To tylko taka maluteńka uwagadziekować za słuszną uwagę
Sprzęt by się znalazł, gorzej z chęciami i czasem aby coś pstrykać. Ale jak coś ciekawego stworzę to nie omieszkam się pochwalić.a jak chcesz to podrzuć mi jakąs fotkę to może coś pokombinuję zeby jakos naczej ( niekoniecznie ) lepiej wyglądała
BTW mam nadzieję, że nie pomyślałeś sobie, że mi się Twoje fotki nie podobają
Pozdro
blachy,
w agencji....... nieruchomości no i codziennie mnostwo fotek domow i mieszkan pstrykałem, a pozniej trzeba było do kompa wszystko powrzucac, to bez datownika bym sie chyba pogubił z deka:PCoś więcej na ten temat, bo wzbudza przeróżne domysły
ale jakże cennaTo tylko taka maluteńka uwaga
może coś nad jeziorkiem pstryknieszSprzęt by się znalazł, gorzej z chęciami i czasem aby coś pstrykać. Ale jak coś ciekawego stworzę to nie omieszkam się pochwalić.
ej ej ej, bez przesady, toż to zwykłe fotki i nawet jakby się komuś nie podobały to co z tego, przecież sie nie potnę heheheBTW mam nadzieję, że nie pomyślałeś sobie, że mi się Twoje fotki nie podobają
Ostatnio zmieniony śr sie 01, 2007 10:58 przez Bossman, łącznie zmieniany 1 raz.