Bede robil maly swapik hebli i chcialem kupic jakies dobre tarcze 280x22 4x100, czyli takie jak w MK2 G60. Dowiadywalem sie o Brembo Max i Ate Power Disk, ale w tym rozmiarze z takim rozstawem otworow nie robia
![panna :panna:](./images/smilies/panna.gif)
![Wink ;)](./images/smilies/icon_wink.gif)
Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, bugalon, kkkacper, toffic, VIP
na pewno jest coś lepszegoGoofi pisze:pewnie kupie standardowe Brembo, ale moze jest cos lepszego
dodam że przez własną głupotę za ostro zahamowałem po założeniu - po wymianie trzeba delikatnie hanmować i nie przegrzewać tarcz...cowboy pisze:zwykłe Brembo nie są złe ale mi jedna np lekko bije..
niektórzy chwala ale więcej jest negatywnych opiniidjtom pisze:Kenaj ma Zimmermany i chwali
nie ma sensu FERODO DS Performance do Brembo MAX lub ORO alo ATE PDGoofi pisze:pewnie wezme te Brembo i jakies dobre klocuszki, np. Ferodo DS.
każdą tarczę można zajechaćBARANMC1 pisze:mam tu jednego KATA co wykancza wszystkie tarcze
PowerDisc jest nacinana, tak jak Brembo MAXBARANMC1 pisze:ATE to zwykła tarcza nawiercona
tak tak, zamiant frezowana to nawiercona napisałemcowboy pisze:PowerDisc jest nacinana, tak jak Brembo MAX
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 6 gości