[ mk3 GTI EDITION ] by slowik
Moderator: G0 Karcio
mi sie podoba pomysł Marcina GTI połącz jedno i drugieslowik_GTI pisze: Jeśli chodzi o maskę to masz rację ale narazie się za nią nie biore gdyż są dwie wersje- albo bedzie vento front albo BRA więc sam rozumiesz
Wiochy nie będzie tylko ją ładnie wkomponuj w zderzak żeby nie wystawała pół metra za autemstasiu14 pisze:No zółte halogeny mi tez sie podobaja.... A micab malowal czy takie stargal od francuza? Aha a co sadzicie o tej 2rurce? Nie bedzie wiocha?
- slowik_GTI
- Użytkownik
- Kontakt:
stasiu14, dwururka jest okej.fajnie wypolerowana bedzie dobrze wyglądać ale ja chyba jednak zdecyduję sie na pojedyńczą wypolerowaną słomkę
Lampy te które mam teraz nie są na sprzedaż.Mam na sprzedaż oryginały od GTI, moze chcesz akurat ?
Piwu, pomysł Marcina jest jak najbardziej okej ale zobaczymy jak będzie. Teraz czas na tłumik, zestaw dymiony na przód i tylne lampy black magic .
Lampy te które mam teraz nie są na sprzedaż.Mam na sprzedaż oryginały od GTI, moze chcesz akurat ?
Piwu, pomysł Marcina jest jak najbardziej okej ale zobaczymy jak będzie. Teraz czas na tłumik, zestaw dymiony na przód i tylne lampy black magic .
[color=red][b]MK I -->[/b][/color][url]http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?t=244554[/url]
- slowik_GTI
- Użytkownik
- Kontakt:
- idgray
- Forumowy spamer :)
- Kontakt:
w tych dniach będę na urlopie mam nadzieję że nigdzie nie wyjadę i zorganizujemy jakiegoś spota
ja fotografem też nie jestem a ostatnio to już w ogóle się chowam w porównaniu do takich foto mistrzów jak k3fir czy kkkubekslowik_GTI pisze:wiesz ja tam fotografem nie jestem. Ciagle liczę na sesję z Twojej ręki
- slowik_GTI
- Użytkownik
- Kontakt:
- slowik_GTI
- Użytkownik
- Kontakt:
widziałem golfika na żywca święcie szpachlexów "tuningowisku", gdzie z kilkunastoma osobami tworzyliśmy tam nasze własne IDAHO ... wygląda pierwsza klasa
pozdrówka daleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeki kuzynie hehe
pozdrówka daleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeki kuzynie hehe
Ostatnio zmieniony śr sie 08, 2007 20:24 przez Gregore, łącznie zmieniany 1 raz.
było MKIII S4 stylaz .... będzie jeszcze MKII na malutkich walcach :)