audi a3 - naglosnienie
Moderatorzy: dan124, powalla, VIP
Z tego co rozmawialem z kolesiem od tych paneli na drzwi nic nie trzeba ciac w boczku. Prawdopodobnie jedyne slady jakie zostana beda po wkretach, ktore trzeba wkrecic od srodka po zdjeciu boczka na wylot az w ten panel, ale mysle ze po zdjeciu np do sprzedazy mozna jakims klejem i koleczkami wystruganymi z czarnego palstiku lub gumy zaślepic to tak zeby nic nie bylo widac.
Jedyne co mnie zastanawia to do czego przykrecic glosnik bo o to zapomnialem sie zapytac, ale mysle ze mozna dociac pierscienie mdf pod glosnik 13 a potem coraz wiekszymi wyprowadzic pod sam panel na 16, a z drugiej strony przykrecic do blachy w dzwiach. To bedzie dosc spora odleglosc od blachy i nie wiem czy te pierscienie wytrzymja, pozatym beda przewezone w miejscu przechodzenia przez boczek bo tam jest dziura 13 i moze to troche pogorszyc prace glosnika, ale na ten temat niech wypowie sie ktos kto sie zna jak to zamontowac, poniewaz sam interesuje sie zakupem takich paneli.
Jedyne co mnie zastanawia to do czego przykrecic glosnik bo o to zapomnialem sie zapytac, ale mysle ze mozna dociac pierscienie mdf pod glosnik 13 a potem coraz wiekszymi wyprowadzic pod sam panel na 16, a z drugiej strony przykrecic do blachy w dzwiach. To bedzie dosc spora odleglosc od blachy i nie wiem czy te pierscienie wytrzymja, pozatym beda przewezone w miejscu przechodzenia przez boczek bo tam jest dziura 13 i moze to troche pogorszyc prace glosnika, ale na ten temat niech wypowie sie ktos kto sie zna jak to zamontowac, poniewaz sam interesuje sie zakupem takich paneli.
Poprzednio: UAZ, frontera , sierra , xantia, astra , vento , audi a4,
Gorzej jezeli otwory nie sa współosiowe wtedy sie glosnik nie zmiesci i trzeba ciac boczek
Jezeli nie jestes wymagajacym sluchaczem napewno w zupelnosci wystarczy ci zestaw GMS 960 ktory wlasnie posiadam. Jest napewno o niebo lepszy od alfredow i buszmanów.
Jezeli nie jestes wymagajacym sluchaczem napewno w zupelnosci wystarczy ci zestaw GMS 960 ktory wlasnie posiadam. Jest napewno o niebo lepszy od alfredow i buszmanów.
Poprzednio: UAZ, frontera , sierra , xantia, astra , vento , audi a4,
- TUTENHAMON
- Forumowy spamer :)
dlaczego nie montaż głośników w półce on chce to zrobić tanim kosztem i nie chce przerabiać boczków, półke można kupić druga za nie duże pieniądze, a teraz weź wydaj kase na wzmacniacz, przewody, bezpiecznik, przewody sterujące no i trzeba to gdzieś zamontować, najczęściej w bagazniku a poźniej robi sie tam "rupieciarnia"
- TUTENHAMON
- Forumowy spamer :)